završili u pritvoru /

Dolijali 'otočki' dileri: Bračanin i Hvaranin uhićeni s indijskom konopljom i heroinom

Image
Foto: Hrvoje Jelavic/PIXSELL

Uz kaznenu prijavu zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela neovlaštene proizvodnje i prometa drogama doveden je policijskom pritvorskom nadzorniku

6.10.2017.
10:39
Hrvoje Jelavic/PIXSELL
VOYO logo

Dvojica muškaraca, Bračanin i Hvaranin, uhićeni su zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela neovlaštene proizvodnje i prometa drogama, doznaje se u petak u splitskoj policiji.

Prvo su policijski službenici Policijske postaje Brač dovršili kriminalističko istraživanje nad 59-godišnjakom koji je prethodno zatečen na tom otoku i to na zemljištu gdje je zasađena indijska konoplja. Policija mu je oduzela tri stabljike visine od 140 do 220 centimetara. Zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela neovlaštene proizvodnje i prometa drogama protiv njega će podnijeti kaznenu prijavu nadležnom državnom odvjetništvu, najavljeno je u policiji.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Njihove kolege na Hvaru su dovršili kriminalističko istraživanje nad 46-godišnjakom kod kojeg su na ulici u Hvaru pronašli 20,3 grama droge heroin. Uz kaznenu prijavu zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela neovlaštene proizvodnje i prometa drogama doveden je policijskom pritvorskom nadzorniku.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sjene prošlosti
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo