vrhunski open air festival / Dođite na Gričevanje od 20. do 31. svibnja!

Image
Foto: Facebook

Prošle godine na ovom festivalu su nastupili legendarni Ha Det Bra, čiji album na Geengeru očekujemo u skorije vrijeme, a uz njih je svirao i vrlo interesantan bend Moraines koji se na Gričevanje vraća 30. svibnja i na čiji vam koncert želimo skrenuti pozornost.

19.5.2014.
12:40
Facebook
VOYO logo

Geenger Records vas poziva na Gričevanje, vrhunski open air festival koji će se održati od 20. do 31. svibnja na platou Gradec i garaži Tuškanac, u samom centru Zagreba.

Prošle godine na ovom festivalu su nastupili legendarni HaDetBra, čiji album na Geengeru očekujemo u skorije vrijeme, a uz njih je svirao i vrlo interesantan bend Moraines koji se na Gričevanje vraća 30. svibnja i na čiji vam koncert želimo skrenuti pozornost.

Moraines sviraju eklektičan miks instrumentalnog progresivnog rocka i drugih glazbenih žanrova. Postoje od 2007. godine i često su hvaljeni kao jedan od najraznovrsnijih i najsvježijih bendova proizišlih iz zagrebačke underground stoner i post-rock scene. Njihov zvuk može se najbliže opisati kao kombinacija bendova kao što su Pelican, Russian Circles i The Mars Volta s post-hardcore feelingom kasnih '90-ih. Nakon pet godina rada na novom materijalu, ove jeseni će izdati album prvijenac kojega će u cijelosti odsvirati na Gričevanju.

Osim Morainesa, na Gričevanju ćete imati prilike poslušati i velikane poput Jinxa, Pips Chips & Videoclips i Let 3, nadolazeće snage Lovely Quinces i Punčke, regionalne zvijezde Repetitor te ESCLife i Muscle Tribe Of Danger And Excellence.

Vidimo se na Gričevanju!

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo