DOBRE VIJESTI ZA ZAGREBAČKA KUĆANSTVA: / Plin će od travnja biti 5,3 posto jeftiniji

Image
Foto: Ilustracija: Duško Jaramaz/PIXSELL

Gradska plinara Zagreb priopćila je kako će od travnja cijelne plina za potrošnju u kućanstvima biti niže za 5,

10.3.2020.
13:35
Ilustracija: Duško Jaramaz/PIXSELL
VOYO logo

Gradska plinara Zagreb-Opskrba od početka travnja smanjuje cijenu plina za kućanstva za 5,3 posto, priopćeno je u utorak iz te tvrtke.

"Gradska plinara Zagreb-Opskrba donijela je odluku o smanjenju cijene plina za krajnje kupce kategorije kućanstvo koje koriste javnu uslugu opskrbe plinom za 5,3 posto u odnosu na dosadašnju cijenu te će se ta odluka od 1. travnja ove godine primjenjivati na sve korisnike u obvezi javne usluge na distribucijskom području Gradske plinare Zagreb i Gradske plinare Bjelovar", navodi se u priopćenju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kao bitan čimbenik zbog kojeg će cijena plina biti snižena navode postupak nabave plina koji je GPZ-Opskrba pravovremeno provela te postigla značajno nižu dobavnu cijenu plina. Iz GPZ-Opskrba ističu i kako su, uz bitno nižu cijenu, modernizirali i aplikaciju "Moj račun" te kupcima omogućuju primanja računa i mjesečnih obračuna putem e-maila, čime korisnik štedi vrijeme, a sustavom dojava stanja i mjesečnih obračuna, kontrolu svih troškova i potrošnje plina.

"Odluka Uprave GPZ-Opskrba o osjetnom smanjenu cijena iskaz je društvene odgovornosti i ima za cilj zaštitu naših postojećih, ali i budućih potrošača na distribucijskom području Gradske plinare Zagreb i Gradske plinare Bjelovar", naglašavaju iz najvećeg opskrbljivača plina na hrvatskom tržištu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo