Potrebna im je pomoć / Djevojke su ostale bez majke i oca i same brinu o djedu: 'Niste same, imamo ljude koji uvijek pomognu'

Image
Foto: Shuttestock

Starija sestra ima 20 godina i skrbnica je mlađoj koja ide u srednju školu

18.2.2020.
19:31
Shuttestock
VOYO logo

"Agentice dobrote" iz Šibenika pokrenuli su hvalevrijednu akciju. Dvije su djevojke ostale bez oca i majke, a sada brinu o djedu od 80 godina. Potrebna im je pomoć. 

Starija sestra ima 20 godina i skrbnica je mlađoj koja ide u srednju školu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Znam. Cura od 20 koja bi trebala proživljavati najljepšu mladost, skuplja okolo drva, cijepa, sprema djedu i sestri, čisti, pokušava kucu kako tako održati mjestom za život.

Nije život fer. Svašta smo se nagledale i zaista nije. Ali zato smo tu mi i vi, da pružimo ruku kada je najpotrebnije i male stvari učinimo ogromnima", stoji u objavi na Facebooku.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Potrebna im je hrana, prvenstveno nekvarljiva, za meso i kvarljive namirnice. Higijena i higijenske potrepštine za dvije mlade cure.

Trenerke i traperice u S veličini i cipele 37,38. Trebaju im i drva, ili donacije za isto. Potrebni su im i majstori ili spretni ljudi dobre volje. Pozivaju sve da im se jave u inbox stranice ako žele pomoći na bilo koji način.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Niste same na svijetu, mi imamo ljude koji uvijek pomognu", poručile su.


Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo