Djelatnici Zračne luke Zagreb blokiraju sve komercijalne letove

20.11.2013.
14:30
VOYO logo

Na najvećem broju letova u domaćem i međunarodnom redovitom prometu promijenjena su polazišta, odnosno odredišta, dio letova Croatia airlines je zbog štrajka zaposlenika morala otkazati, a otprilike trećina planiranih letova obavit će se kako je i planirano.

Najveće poremećaje osjetit će putnici, koji su u razdoblju štrajka trebali krenuti na putovanje iz ZL Zagreb u europska odredišta. Njima će se na dan planiranog putovanja osigurati autobusni prijevoz do Splita, a zatim let zrakoplovima Croatia Airlinesa do njihovih krajnjih odredišta.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Umjesto u Zagreb avioni će slijetati u Split

Letove koji su u razdoblju štrajka trebali završiti u ZL Zagreb kompanija će najvećim dijelom preusmjeravati u Zračnu luku Split, a putnici će se zatim prevoziti do Zagreba, također autobusima.

Svi putnici, koji su kartu kupili do danas, moći će je besplatno zamijeniti za neki drugi let Croatia Airlinesa na istoj liniji i to u razdoblju od 6 mjeseci od datuma polaska na originalnoj karti ili zatražiti povrat novca.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nešto vas je oduševilo, naljutilo, rastužilo ili potaknulo da potražite dodatne informacije? Za slanje konstruktivnih, smislenih komentara uveli smo posebnu adresu komentari@portal.net.hr kako bismo i dalje saznali što mislite o temama o kojima pišemo.

Namjera nam je redovito objavljivati komentare čitatelja za koje procijenimo da su konstruktivni te da iz njih svi zajedno možemo nešto naučiti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Pišite nam.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo