'EKIPA SE ODMAH SPUSTILA' /

Djeci zapela lopta na palmi, reakcija vatrogasaca je sve: 'Balun je u Dalmaciji najvažnija stvar'

Image
Foto: Facebook/Vatrogasci Supetar

Djeca koja su se igrala u centru ovog gradića na otoku Braču našla su se u problemu kada im je lopta zapela na palmi. Pozvali su vatrogasce u pomoć koji su se rado odazvali

7.10.2024.
12:04
Facebook/Vatrogasci Supetar
VOYO logo

Kada je supetarskim vatrogascima u nedjelju malo iza 20 sati zazvonio telefon, nisu mogli ni naslutiti da ih čeka dosad vjerojatno najneobičnija "intervencija".

Naime, djeca koja su se igrala u centru ovog gradića na otoku Braču našla su se u problemu kada im je lopta zapela na palmi. Pozvali su u pomoć vatrogasce koji su se rado odazvali.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Zvala djeca da im je lopta ostala na palmi kraj osnovne škole", stoji u opisu intervencije u sustavu DVD-a.

Kad god zovu djeca, kažu vatrogasci, bez razmišljanja izlaze na teren što je bilo i ovaj put. "Ekipa se odmah spustila u centar, raširila ljestve, skinula loptu, slikala se s djecom i otišla nazad. Intervencija od 10 minuta", otkrili su supetarski vatrogasci za Telegram.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Balun je u Dalmaciji najvažnija stvar na svijetu", ističu, pa se problem brzo riješio.

To dokazuje i fotografija s intervencije na kojoj se vidi jedan od njih kako pokušava doći do lopte na vatrogasnim ljestvama, dok su pogledi svih ostalih uprti u njega.

"Kad si mali klinac pa ti balun zape
Na vrh stabla palme
Who you gonna call?
Vatrogasce", stoji u objavi koju su podijelili vatrogasci velika srca.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nije im ovo prva neobična intervencija. Do sada su djeci već skidali bicikle sa stabla, mažoretkinjama njihove štapove. "Mačke ni ne brojimo koliko smo ih skidali", dodali su.

POGLEDAJTE VIDEO: Vatrogasci odmjerili snage i pokazali što znaju: 'Vremena su izazovnija, potreba za njima je sve veća'

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Otkucaji srca
NOVA SERIJA
VOYO logo