poruka ministrice / 'Otkrili smo još 3 krivotvorene diplome, među njima je učitelj iz jedne gimnazije, svi će dobiti otkaz!'

Image
Foto: Pixell/Dalibor Urukalovic/PIXSELL

'Hvala ravnateljima koji su pristupili provjeri. I poruka onima koji imaju krivotvorene diplome: Varalice ćemo identificirati!'

31.1.2019.
9:37
Pixell/Dalibor Urukalovic/PIXSELL
VOYO logo

Ministrica znanosti i obrazovanja prof. dr. sc. Blaženka Divjak održavaizvanrednu konferenciju za medije povodom otkrića lažnih diploma u školama u prva dva tjedna.

"Jučer kasno poslijepodne dobila sam informaciju da su otkrivene tri nevjerodostojne, odnosno krivotvorene diplome. Radi se o jednoj osnovnoj školi i dvije srednje škole. Sve je otkriveno na Filozofskom fakultetu. Ovdje se radi o diplomi koja datira iz 2000. godine, njemački i francuski i na temelju te diplome radi u gimnaziji, druga iz 2006. godina, a treća iz 2018. godine", kazal je Divjak i dodala.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Još jedan put, hvala svim ravnateljima koji su pristupili provjeri. I poruka onima koji imaju krivotvorene diplome: Sve varalice ćemo identificirati, prijave su poslane DORH-u, te osobe će dobiti otkaz", poručila je ministrica.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brak na prvu UK
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo