HNS-ov rat na Facebooku /

'Digao si ruku za HDZ, bilo bi bolje da si sazvao predsjedništvo i to nam rekao u lice'

Image
Foto: Dusko Jaramaz/PIXSELL

'Danas se nisi htio javiti na mobitel, a samo sam te htjela upitati što je razlog nagle promijene mišljenja, na koje naravno imaš pravo', piše Dulo Mišuri na FB-u

14.6.2017.
9:17
Dusko Jaramaz/PIXSELL
VOYO logo

Vlatka Duilo, HNS-ova vijećnica u Drnišu, na svom je Facebook profilu oštro kritizirala donedavnog županijskog predsjednika Petra Mišuru koji je prije nekoliko dana napustio stranku, prenosi sibenskiportal.rtl.hr.

'Nisi protiv volje umiješan, bio si zagovornik i podržavao si koaliciju s HDZ-om. Digao si i ruku za. Danas se nisi htio javiti na mobitel, a samo sam te htjela upitati što je razlog nagle promijene mišljenja, na koje naravno imaš pravo. Bilo bi dobro da si sazvao predsjedništvo županijske organizacije i to nam rekao u lice, ali očito nakon svih promjena mišljenja i smjerova nisi to mogao. I zato sretan ti put koji si slučajno pronašao', piše Dulo Mišuri na društvenim mrežama.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Duilo ga podsjeća i da je koaliciju s HDZ-om zagovarao direktno i indirektno nekoliko mjeseci.

(Foto: Facebook)

Tekst se nastavlja ispod oglasa
https://sibenskiportal.rtl.hr/wp-content/uploads/2017/06/duilo-misura.jpg

'Na regionalnom se ne sjećam da si rekao nešto protiv. Tamo je bilo deset odraslih ljudi koji to mogu potvrditi…znači čekao si da vidiš koliko ćemo dobiti ministarstava… kao i obično malo si čekao i puno kalkulirao, zaključuje Duilo uz napomenu kako, da je donesena odluka drugačija od njezinog stava koji je zagovarala i iza koje stoji ona ne bih izašla iz HNS-a, kao što je to napravio Mišura.

Iako i dalje piše kako 'osobno navija za jednu uljuđenu građansku opciju HNS-a' Duilo odobrava postizborno pretrčavanje te opcije iz koalicije s kojom je osvojila mandate u vladajuću koaliciju.

U svom komentaru Mišura se, pak, opravdava kako nije bio na Središnjem odboru HNS-a, pa ni glasao o ulasku u vlast, jer je u to vrijeme bio službeno u Mađarskoj.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Superstar
NOVA SEZONA
VOYO logo