samo u apsurdistanu /

Denis je u kolicima ostao na ulici: 'Gospodar ključa je portir koji ne smije napustiti svoje mjesto'

Image
Foto: Facebook

Mladić u invalidskim kolicima na ulici je obavio vještačenje jer portir koji je imao ključ za platformu nije smio napustiti radno mjesto

5.10.2018.
7:20
Facebook
VOYO logo

Ovako nešto, složit će se mnogi, moguće je samo u Hrvatskoj. Mladić u invalidskim kolicima na ulici je obavio vještačenje jer portir koji je imao ključ za platformu nije smio napustiti radno mjesto. Sve se odigralo u četvrtak ispred Mihanovićeve 3 u Zagrebu gdje se provode vještačenja.

Njegova majka odlučila je ovo podijeliti na drušvenim mrežama, a događaj je izazvao veliko negodovanje javnosti - jer svi smo smo se mi bar jednom "sudarili" s nemilosrdnom birokracijom.  

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Čekamo vještačenje. Ne možemo u zgradu jer portir ne smije napustiti svoje radno mjesto niti ikome dati ključeve za platformu. Vještačenje će biti na ulici, čekamo da siđu na cestu", napisala je Nadica Bjelčić. na Facebooku.

"Platforma je skupo plaćena, a čiji je gospodar portir jer jedino on ima ključ. S tom platformom se ide u podrum gdje je lift koji vozi na 1. kat gdje je vjestačenje. 
U podrumu su dvorane za fizikalnu terapiju", napisala je Denisova majka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Vještačenje je, navodi, trajalo 10 minuta, a onda je Denis rekao da mu je zima.

"Muž se sa socijalnom radnicom nadvikivao s bukom prometa. Šteta što nisam snimala. Ali doktorica i socijalna radnica su bile jako ljubazne i ispričavale se za takvu nakaradnu situaciju. Mi smo danas bili treći koji nisu mogli unutra, a cijela situacija je takva od 1.svibnja 2015.", napisala je Nadica 

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Superstar
NOVA SEZONA
VOYO logo