Demanti Biance Matković: U Ambasadoru nisam bila sa sestrom

Zbog objavljenog teksta na Net.

1.3.2010.
15:47
VOYO logo

U demantiju se navodi da Bianca Matković "nema sestru pa stoga nema niti teoretske mogućnosti da je s istom boravila, pa tako niti u hotelu Ambasador.

U demantiju kojeg je poslao zagrebačko odvjetničko društvo "Šeparović, Špehar i Gavranić" navodi se da je Matković provela spornu noć, 12. na 13. rujna 2009., u tom hotelu sa suprugom i šestogodišnjim sinom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ako je rezervacija za neku drugu osobu u hotelu vođena pod 'sestra Matković', to nije problem gospođe Matković niti ona ima ikakve veze s tim", navodi se.

Nadalje, u tekstu piše da je Matković uredno podmirila svoje račune te da o nikoga nije tražila povlastice, popuste niti poseban tretman.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Opunomoćenici Matković demantiraju da je ministrica u Opatiju stigla automobilom u vlasništvu Croatia Airlinesa.

"U predmetni hotel je stigla svojim privatnim automobilom, u cijelosti o svom trošku. Gospođa Matković, kao članica Nadzornoga odbora Croatia Airlinesa, sukladno vrijedećem pravilniku, ostvaruje popust pri kupnji avionskih karata, ali to gospođa Matković nije nikada, pa ni u ovoj prilici, zlorabila, niti to ima ikakve veze s njezinim noćenjem u hotelu Ambasador", stoji u demantiju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Iznošenje ovakvih očigledno neistinitih tvrdnji, uvredljivog i klevetničkog sadržaja, ima za cilj isključivo naškoditi časti i ugledu gospođe Biance Matković i time su povrijeđena njena prava i interesi. Uz ovo, ovakvo neistinito i klevetničko pisanje dio je medijskog linča koji se već neko vrijeme učestalo vodi protiv gospođe Matković, pa Vas ovim putem pozivamo da u istome ne sudjelujete", zaključuje se u demantiju.

Odvjetnici Biance Matković najavili su tužbu protiv Željka Jovanovića, a zbog "klevetničkih javnih istupa".

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Hell's kitchen
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo