NEĆE SDP NEGO REPUBLIKU! / Nađi i Fokus na izbore idu s Damirom Vanđelićem: Neslužbeno, ide u dvoboj s Plenkovićem

Image
Foto: Igor Soban/PIXSELL

Ono što se neslužbeno može čuti je da će Vanđelić biti nositelj liste u prvoj izbornoj jedinici, što znači da ide u dvoboj s Plenkovićem. Još traju razgovori i sa šibenskim županom Markom Jelićem, koji je osnovao stranku Akcija za promjene

25.3.2024.
12:11
Igor Soban/PIXSELL
VOYO logo

Nakon propasti koalicije sa SDP-om, Fokus na izbore ide sa strankom Republika, Damira Vanđelića. Stranke do srijede i predstavljanja ne žele službeno govoriti o novoj koaliciji. Vanđelić je svoju stranku osnovao krajem prošle godine, a poručio je kako je njihova ideologija "široko centristička".

Ono što se neslužbeno može čuti je da će Vanđelić biti nositelj liste u prvoj izbornoj jedinici, što znači da ide u dvoboj s Plenkovićem. Još traju razgovori i sa šibenskim županom Markom Jelićem, koji je osnovao stranku Akcija za promjene, ili AP o zajedničkom izlasku u devetu izbornu jedinicu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
PONUKANI DOBROM SURADNJOM /

HNS ide na izbore s HDZ-om, nadaju se ugrabiti dva mandata

Image
PONUKANI DOBROM SURADNJOM /

HNS ide na izbore s HDZ-om, nadaju se ugrabiti dva mandata

Podsjećamo, prije nekoliko dana Fokus je objavio da ipak neće na izbore izaći zajedno sa SDP-om.

Davor Nađi, predsjednik parlamentarne stranke Fokus, na svom je Facebook profilu objavio da njegova stranka izlazi iz predizborne koalicije sa SDP-om.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Stranka Fokus je drugačija od svih stranaka u Hrvatskoj po tome što mi ne govorimo ono što ljudi žele čuti, već govorimo stvari kako jesu i kako trebaju biti. U ove izbore idemo ne samo da bi smijenili postojeću vlast, već da odredimo novi pravac razvoja Hrvatske. Fokus ne zanima samo 17.4. ove godine, nas zanima 18.4. i svi oni dani i godine koji će uslijediti nakon izbora. Mi nećemo sumanuto jurišati, a bez da znamo koji nam je cilj. Nama nije cilj spaljena zemlja", napisao je na svom Facebook profilu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

POGLEDAJTE VIDEO: Provjerili smo hoće li trgovački centri raditi na izbore: 'Sveti Izborilije nije na popisu blagdana'

Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo