Renesansni festival u Koprivnici /

Dan otvorenih vrata 2016.

Image
Foto: PR fotografija

Pozivamo vas na Dan otvorenih vrata pivovare Carlsberg Croatia u Koprivnici koji će se održati u subotu, 27. kolovoza 2016., s početkom u 12 sati.

26.8.2016.
13:49
PR fotografija
VOYO logo

Osim razgledavanja pogona pivovare i upoznavanja s procesom proizvodnje Pan piva uz stručno vodstvo,  sve okupljene zabavljat će koprivnički bend Bugs, a za dobro će se raspoloženje dodatno pobrinuti i radijski voditelj Hrvoje Ružić.

Kao i prošlih godina, ovaj događaj se organizira za vrijeme trajanja Renesansnog festivala te je za posjetitelje iz Zagreba besplatan izletnički vlak. Nakon posjeta pivovari osiguran je prijevoz autobusima na koprivničke gradske bedeme gdje se druženje i zabava nastavljaju uz bogat program Renesansnog festivala.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: PR fotografija

Pozivamo vas da se u subotu pridružite u što većem broju, kako na Danu otvorenih vrata, tako i na Renesansnom festivalu – uvjerljivo najzanimljivijoj kulturno-povijesnoj manifestaciji na ovim prostorima koja svim posjetiteljima nudi jedinstvenu priliku za povratak u 15. i 16. stoljeće. Ovogodišnja središnja tema je srednjovjekovna glazba, a posjetitelje će na koprivničkim gradskim bedemima dočekati sjajna autentična atmosfera, mnoštvo povijesnih likova smještenih u originalno srednjovjekovno naselje te bezbroj pomno osmišljenih detalja iz života ove povijesne epohe.

S posebnim ponosom ističemo da je službeno pivo ovogodišnjeg Renesansnog festivala Pan Kraljevski, a kako bi svi u njemu uživali na najbolji mogući način, pripremili smo i autentične renesansne Pan krigle koje će se moći koristiti uz kauciju ili kupiti na samom festivalu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: PR fotografija

U nastavku donosimo detaljnu cjelodnevnu satnicu:

PAN RENESANSNI VLAK IZ ZAGREBA

<para> 10:20 </para><para> Renesansni Pan vlak kreće iz Zagreba za Koprivnicu (stanice; Maksimir, Sesvete, Dugo Selo Križevci) </para>
<para> 11:15 </para><para> Dolazak vlaka u Koprivnicu </para>
<para> 11:20 </para><para> Polazak autobusa sa željezničkog kolodvora u Koprivnici na dan otvorenih vrata u pivovaru Carlsberg Croatia </para>
<para> 12:00 </para><para> Početak Dana otvorenih vrata </para>
<para> 13:30 </para><para> Polazak autobusa iz pivovare Carlsberg Croatia na Renesansni festival </para>
<para> 20:40 </para><para> Polazak autobusa sa Renesansnog festivala na željeznički kolodvor Koprivnica </para>
<para> 21:06 </para><para> Polazak Renesansnog Pan vlaka za Zagreb </para>


Vidimo se na Renesansnom festivalu u Koprivnici!

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Superstar
NOVA SEZONA
VOYO logo