ULTRA EUROPE FESTIVAL / Dalmacija je ovog vikenda svjetsko središte elektronske glazbe!

Na Ultra Europe Festival, koji počinje sutra, dolazi oko 60.000 ljudi. Prva dva dana održat će se na splitskom Poljudu, a treći u Hvaru.

11.7.2013.
19:04
VOYO logo

Stižu iz svih dijelova svijeta, uglavnom s torbama na leđima, a svima je zajedničko jedno - idu na Ultra Europe Festival.

"Htjele smo na festival, ali mislile smo da nema više ulaznica. Kad smo vidjele da ih možemo kupiti ovdje, oraspoložile smo se", kaže Šveđanka Moa.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Do ulaznice su došle, a i sa smještajem su imale sreće. "Sreli smo na autobusnom kolodvoru ljubaznu gospođu koja nam je izdala sobu", dodala je Karin.

No, na pitanje gdje će spavati narednih par dana, skupina Francuza još nema odgovor. "Dobro pitanje, možda na ulici. Ne znamo, nadamo se da ćemo naći nešto", rekao je Victor.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

S obizrom da je špica sezone, a Split ima ukupno oko 15 tisuća kreveta, to će biti malo teže. Samo oni koji su planirali unaprijed, neće imati problema. Organizatori festivala očekuju više od 60 tisuća posjetitelja iz svih dijelova svijeta. A Split jednostvano nema toliko smještajnih kapaciteta.

"Zato su angažirani svi smještaji u Dalmaciji, pa tako čujemo da se smještaju u okolici, Omiš, Trogir, pa čak Šibenik, Zadar, ali i po otocima", rekla je Alijana Vukšić, direktorica Turističkog informativnog centra.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Split je već okupiran mladim ljudima željnim dobre zabave, a od sutra će i Poljud biti ispunjen ljubiteljima elektornske glazbe.

RTL2bit će jedina hrvatska televizija koja će ekskluzivno prenositi ovaj spektakularan party! Svojim specijalnim emisijama uživo "Ultra Europe Report" voditelji DorijanKlarić i AnaMiščević će u petak i subotu, 12. i 13. srpnja od 23:20 do zore, pratiti uzbudljive trenutke partyja o kojem se priča čitave godine!

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo