Natječaj sa slikom / Daglas Koraca na čelu Istarskog vodozaštitnog sustava?

Image

Kako iPress saznaje iz upućenih izvora, vrh IDS-a odlučio je Daglasa Koracu uhljebiti na direktorsku poziciju u ovom prilično samozatajnom poduzeću iako se do sada u javnosti spominjalo kako se to mjesto čuva za sadašnjeg župana Valtera Flegu po isteku mandata.

17.5.2016.
14:01
VOYO logo

Visokopozicionirani IDS-ovac, vjerojatni kandidat za gradonačelnika Umaga i zamjenik ministra turizma u prethodnoj Vladi Daglas Koraca najvjerojatniji je direktor javnog poduzeća Istarski vodozaštitni sustav, javlja iPress.

Podsjetimo, Koraca je od listopada 2014. godine do razrješenja u veljači ove godine bio zamjenik Darka Lorencina u Ministarstvu turizma, nakon čega mu je, kao privremeno rješenje, pronađeno radno mjesto u Automatic servisu d.o.o. iz Buzeta, poduzeću koje kavom opskrbljuje niz javnih poduzeća, institucija i jedinica lokalne samouprave kojima upravlja IDS.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kako bi se Koraci osiguralo odgovarajuće radno mjesto, raspisan je natječaj za direktora Istarskog vodozaštitnog sustava, s vrlo općenitim uvjetima, koji je otvoren od 11. do 19. svibnja, ali prema informacijama kojima raspolaže iPress, na natječaj će se prijaviti i jedan ne-IDSovski kandidat, pri tome i s iskustvom u vodoopskrbi.

Više o ovom slučaju pročitajte na iPress.hr.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
FNC 18
Gledaj užvio 13.srpnja
VOYO logo