CULEJ OTKRIO KAKO DOLAZI NA PROSVJED U VUKOVAR: / 'Ja sam tamo Stevo Culej, branitelj. Tamo neću reći da sam HDZ-ovac'

Image
Foto: Patrik Macek/PIXSELL

Poznati HDZ-ovac objasnio je zašto se prosvjed događa i to kada je na vlasti HDZ na čelu s Andrejem Plenkovićem

12.10.2018.
12:07
Patrik Macek/PIXSELL
VOYO logo

Uoči sutrašnjeg prosvjeda u Vukovaru na koji je pozvao vukovarski gradonačelnik Ivan Penava zbog neprocesuiranja zločina, HDZ-ov zastupnik Stevo Culej objasnio je zašto on dolazi u Vukovar, piše N1.

"Pravda nije zadovoljena za mnoge u Hrvatskoj. Zločini nisu istraženi, zločinci nisu procesuirani. Pored onih koji su nedostupni hrvatskoj pravdi, ima puno onih koji vegetiraju u Hrvatskoj, nisu lustrirani ni provjereni kako bi trebalo, mnogi se nalaze u državnim institucijama gdje djeluju shodno onome što im je bilo sveto i zadaća", rekao je Culej.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
PENAVA: /

'Prosvjed u Vukovaru nije prosvjed protiv Plenkovića, on je moj premijer'

Image
PENAVA: /

'Prosvjed u Vukovaru nije prosvjed protiv Plenkovića, on je moj premijer'

'Jedan čovjek iz Hvidre cijela Hvidra, jedan specijalac iz Specijalne policije, cijela Specijalna'

Zastupnik se osvrnuo i na izjavu predsjednika Hvidre Josipa Đakića koji je rekao kako Hvidra neće sudjelovati u prosvjedu, ali kako se pojavio dio članova udruge, koji će ići u Vukovar.

"Nijedan predsjednik nijedne udruge nije udruga, svaki predsjednik bi morao osjetiti bilo svoga članstva, stremljenja, želje, nadanja i statutom zadanu zadaću", rekao je Culej, piše N1.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Za mene je jedan čovjek iz Hvidre cijela Hvidra, jedan specijalac iz Specijalne policije, cijela Specijalna", osvrnuo se poznati HDZ-ovac na Đakićevu izjavu kako dva ili tri autobusa nisu cijela Hvidra.

Prosvjedi

"Svaki političar koji bi htio poentirati u Vukovaru zbog svoje političke ambicije nije dobrodošao, ni ja sam koji ću biti tamo ni u jednom trenu neću reći da sam HDZ-ovac. Ja sam tamo Stevo Culej, branitelj, svojim imenom i prezimenom", rekao je Culej, dodavši da je svako vrijeme iskorišteno da bi se došlo do pravde - pravo vrijeme, piše N1.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Isto se događalo i za vrijeme Milanovića, i za svih koji su to radili, samo je li bilo u blažem ili jačem obliku. Šatori su bili rezultat stradanja Darka Pajičića, kojega je do smrti doveo policajac Sabadoš, koji se sada nalazi u hrvatskoj mirovini. Pajičić je slučajno šogor gradonačelnika Ivana Penave", odgovorio je Culej na pitanje zašto je prosvjed organiziran za vrijeme Vlade Andreja Plenkovića.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo