Održan sastanak / Covid ušao na odjel mikrobiologije 'Andrija Štampar': Zbog velikih gužvi možete se testirati i u 'Fran Mihaljević'

Image
Foto: PIXSELL

U 'Štamparu' su se stvorile velike gužve vezane uz testiranja na koronu pa je trebalo iznaći rješenje da se rastereti

24.8.2020.
10:20
PIXSELL
VOYO logo

U Klinici za infektivne bolesti ''Fran Mihaljević'' u ponedjeljak je održan sastanak na kojem su bili članovi Stožera Krunoslav Capak, Alemka Markotić i Zvonimir Šostar, ravnatelj Nastavnog zavoda za javno zdravstvo ''Dr. Andrija Štampar''.

Naime, u ''Štamparu'' su se stvorile velike gužve vezane uz testiranja na Covid 19 pa je trebalo iznaći rješenje da se rastereti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Rečeno je između ostalog da su turisti stvorili iznenadne gužve, što se odrazilo i na Nastavni zavod za javno zdravstvo.

Stoga će, rečeno je na sastanku, u iduća tri do četiri dana ''Fran Mihaljević'' preuzeti sav višak uzoraka i zaostatke će promptno riješiti. Na dnevnoj bazi će uzimati koliko bude potrebno. 400 uzoraka će uzimati ''Fran Mihaljević'', 300 HZJZ.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Preporuka je da se dođe u ''drive in'' u ''Štampar'', a u ''Fran Mihaljević'' pješke, a može se i na upitnicu. 

Osim toga, otkrili su i da je koronavirus ušao i na odjel mikrobiologije ''Andrija Štampar''. Troje je Covid pozitivnih s odjela, a cijela smjena je u samoizolaciji. Najavili su nova zapošljavanja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Sastanak će se opet održati za tjedan dana.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Hell's kitchen
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo