NOVO RJEŠENJE /

ComfortLift je inovativna perilica posuđa nagrađenog dizajna i kvalitete

Image

Vrijednost, ljepota i kvaliteta ove inovativne perilice posuđa potvrđena je i prestižnim međunarodnim iF i Red Dot nagradama za dizajn, kvalitetu i tehničke mogućnosti

18.10.2017.
10:28
VOYO logo

Pranje posuđa često puta doživljavamo kao naporan i dosadan posao. No uz inovativni Electrolux sustav laganog podizanja donje košare pranje posuđa postaje jednostavnije nego ikada prije. ComfortLift perilicu odlikuje vrhunska kvaliteta koja se skladno spaja s revolucionarnim dizajnom nagrađenim prestižnim iF i Red Dot nagradama.

Kada razmišljamo o tome što nas smeta kod svakodnevnog pranja posuđa, odmah nam na um pada  vrijeme koje gubimo na pranje i ispiranje tanjura, čaša i pribora za jelo. I koliko god se trudili, više ćemo vremena provesti u pranju nego u pripremi jela. Osim problema s gubitkom vremena upitna je i kvaliteta pranja, tj. dvojba jesmo li posuđe dovoljno dobro oprali. ComfortLift perilica posuđa je logično i sjajno rješenje za navedene probleme jer štedi vrijeme i posuđe pere besprijekorno. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Revolucionarna donja košara za posuđe koja se lagano podiže 

Osim što nudi sve prednosti jedne kvalitetne perilice za posuđe, Electrolux ComfortLift perilica sadrži inovativni mehanizam koji omogućava podizanje donje košare te time olakšava stavljanje i vađenje posuđa. Ovaj jedinstveni mehanizam rješava nas  svakodnevnih malih muka saginjanja te dodatnih neugodnosti prilikom pranja posuđa. Uz to, ComfortLift perilica nudi kapacitet posuđa od tri košare, pouzdani način čišćenja i suvremeni dizajn, kako bi vam omogućila minimalan trud postajući vaš savršeni kuhinjski saveznik i pomoćnik.

Image

Prestižne nagrade za dizajn iF i Red Dot

Vrijednost, ljepota i kvaliteta ove inovativne perilice posuđa potvrđena je i prestižnim međunarodnim iF i Red Dot nagradama za dizajn, kvalitetu i tehničke mogućnosti. Možda vas baš ove nagrade potaknu da i vi isprobate ovu posebnu perilicu posuđa, skrojenu po mjeri za sve vaše potrebe. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sjene prošlosti
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo