trzavice na mrežama / Članica središnjeg odbora napala Sinčićevu zaručnicu: 'Kad ona zaurla, Sinčić ne smije zucnuti'

Image
Foto: Davor Javorovic/PIXSELL

Mihaela Varga, članica Središnjeg odbora Živog zida, na svom je Facebooku prozvala Vladimiru Palfi

12.9.2016.
17:28
Davor Javorovic/PIXSELL
VOYO logo

Živi zid bio je najveće iznenađenje izbora s 13 osvojenih mandata.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ipak, stranku potresaju trzavice od kojih se nisu mogli suzdržati na društvenim mrežama.

Naime, Mihaela Varga, članica Središnjeg odbora Živog zida, na svom je Facebooku prozvala Vladimiru Palfi, Sinčićevu zaručnicu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ja sam iz moje 4. izborne u kojoj sam radila kao konj 3 godine, po želji Vladimire prebačena u 5. da bih kao jedna od najjačih likova u stranci preferencijalno dobila nositelja liste tamo, Mišića (bivši Most).

Zatim mi je ista ta Vladimira sabotirala sve i nisam dobila od stranke financijsku podršku kroz reklamiranje, kako mi je bilo rečeno i što se podrazumijeva kada svog šalješ u takvu borbu. Bila sam prodana, jer je žena koja je privatizirala stranku tako odlučila. Samo zato što joj nisam govorila da je jako lijepa. Budući ona kontrolira kompletnu stranku, kao i financije iste, njena riječ je Bog u stranci, a kada zaurla, Sinčić ne smije zucnuti. Ta žena odlučila je novce stranke uložiti u svog pijuna Lukanića, u kojega je uložila od plakata i letaka do poštara koji su to raznosili. A sve kako bi čovjeka koji joj tepa i koji se učlanio prije dva mjeseca poslala u Sabor, ravno iz Slavonije, a lik iz Sesveta (ZG). Sve to je radila kako bi uništila Runtića, supredsjednika stranke, čovjeka koji je svoje 3 godine života bukvalno dao stranci. Da je dotična uložila te novce na moju kampanju a ne u sabotažu Runtića, ja bih bez problema postala zastupnica i narod bi imao nekog na koga bi bio ponosan!" dio je teksta koji je objavila na Facebooku.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo