DOŠLI PRED RODILIŠTE /

Četiri sata čekali rođenje kćeri vođe navijača: 'Nije bilo teško, nazdravili smo i vratili se na utakmicu'

Image
Foto: zagorje.com

Pobrinuli su se i za prigodnu dekoraciju pa su ispred tribine gdje navijaju naslagali desetak plišanaca

20.1.2019.
12:58
zagorje.com
VOYO logo

Mnogi su se u subotu na prvenstvenoj utakmici HT premijer lige između Košarkaškog kluba Zaboka i Košarkaškog kluba Alkara začudili što na tribinama nema navijačke skupine Erotic Front Zabok. U gledalištu su se mogli čuti komenatri kako je neobična tišina, no malo je tko znao pravi razlog zašto ih nema.

Naime, njihov vođa Matija Šimunić u subotu je postao tata malene Elene, a složni su navijači, ujedno i jako dobri prijatelji, s njime čekali ispred vrata rodilišta. Kada se malena rodila, navijači su se vratili na svoje staro mjesto i od drugog poluvremena žustro navijali za svoj klub.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Komentator je po njihovu povratku na tribine, publici otkrio da su navijači zajedno dočekali prinovu jednoga od njih što je prepuna dvorana popratila gromoglasnim pljeskom.

Image
Foto: zagorje.com

Pobrinuli su se i za prigodnu dekoraciju pa su ispred tribine gdje navijaju naslagali desetak plišanaca.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Mi smo prijatelji i bilo je logično da budemo uz Matiju u takvom trenutku. Čekali smo skoro četiri sata i nije nam bilo nimalo teško. Poslije smo, naravno, nazdravili i vratili se navijati za Zabok", rekli su dečki iz navijačke skupine Erotic Front Zabok za Zagorje.com.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Superstar
NOVA SEZONA
VOYO logo