ČESI JEDVA DOČEKALI DOĆI U HRVATSKU: / Rasprodane karte za ultrajeftine vlakove za jedan naš grad, moguće i povećanje broja linija

Image
Foto: Pixsell/Profimedia

U prvih šest sati od puštanja u prodaju češka željeznička kompanija RegioJet prodala je čak 4000 karata za liniju koja će od 30. lipnja putovati od Praga do Rijeke

12.6.2020.
16:08
Pixsell/Profimedia
VOYO logo

Česi su odlučili spasiti turističku sezonu u Hrvatskoj. Naime, u četvrtak iza 18 sati komapnija RegioJet je pustila u prodaju karte za svoju željezničku liniju koja će od 30. lipnja do 26. rujna prometovati od Praga do Rijeke i obratno. Do kraja tog četvrtka prodali su čak 4000 karata. Dvije linije tijekom srpnja su u potpunosti rasprodane, a tvrtka razmišlja i o povećanju broja vlakova, ako interes ostane ovakav.

Image
PREGOVORI SU PRI KRAJU: /

Uskoro starta izravna željeznička veza Prag-Rijeka, s uslogom internetske veze

Image
PREGOVORI SU PRI KRAJU: /

Uskoro starta izravna željeznička veza Prag-Rijeka, s uslogom internetske veze

Računaju i na slovačke i slovenske turiste

"Interes je stvarno velik pa smo, nakon što smo u četvrtak prodali četiri tisuće ulaznica, ostatak počeli puštati u prodaju postupno, kako bismo zadovoljili interes putnika. Inače, to je najveći interes i skok u prodaji broja karata kojeg kroz povijest bilježi naš rezervacijski sustav", rekao je Aleš Ondrůj za Jutarnji dodavši da ovakav interes znači da su Česi zainteresirani za odmor u Hrvatskoj i da je smatraju sigurnom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

RegioJetova linija povezivat će Prag s Rijekom triput tjedno, a vlakovi će usputno stajati u Pardubicama, Brnu, Bratislavi i Ljubljani, što znači da računaju na interes slovačkih i slovenskih turista. Oni će iz Praga do Rijeke moći doputovati utorkom, petkom i nedjeljom, a povratak iz Hrvatske je organiziran srijedom, subotom i ponedjeljkom. Naravno, tim danima i Hrvati mogu otići prema Češkoj.

Najjeftinija veza na tržištu

Jedan od razloga dobre prodaje, osim privlačnosti naše obale, jest i najava tvrtke da će karte biti moguće kupiti za svega 22 eura, što je jedna od najjeftinijih željezničkih veza na tržištu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo