Ne brine za rukomet / Červar o budućnosti na klupi reprezentacije: 'Manje je važno hoće li doći netko drugi, podržat ću svakog ako ne budem izbornik'

'Dao sam sve od sebe, nisam se štedio. Posvećem sam reprezentaciji. I bez mene hrvatska rukometna reprezentacija ima budućnost", rekao je Červar

24.1.2018.
22:45
VOYO logo

"Mislim da smo ušli u utakmicu preemotivno, napravili smo dosta tehničkih pogrešaka, koje su zapravo presudile meč. Naša obrana nije imala agresivnost u prvom poluvremenu, primili smo zbog toga nekoliko vrlo lakih golova s distance. Moram pohvaliti igrače zbog drugog poluvremena, jer su smogli snage. U 53. minuti smo bili na gol razlike, primili smo u tim trenucima dva vrlo laka gola", kazao je izbornik Lino Červar na konferenciji za medije nakon utakmice.

Zamjeriti igračima, ističe, može jedino za utakmicu sa Švedsku. "Moram reći da smo zakazali jedino protiv Švedske, na druge utakmice ne mogu imati primjedbe. Osim što smo danas u prvom poluvremenu izgorjeli. Žao nam je zbog publike, bila je i danas fenomenalna. Odajem priznanje igračima za borbu."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Na novinarska pitanja o budućnosti na klupi reprezentacija, bio je kratak. Kazao je tek da ima ugovor do kraja ovog europskog prvenstva. A nakon toga će podržati svakog tko dođe, ukoliko on ne bude više izbornik.

"Manje je važno hoće li doći netko drugi, treba dati podršku rukometu, jer ta uspješna priča naše reprezentacije ne smije stati, ne brinem za hrvatski rukomet i kvalitetne rezultate. ​Želim da i ubuduće imamo izbornika iza kojeg ćemo svi stati. Dao sam sve od sebe, nisam se štedio. Posvećem sam reprezentaciji. I nakon mene na izborničkom mjestu ću podržati sve koji će raditi u reprezentaciji i igrače. I bez mene hrvatska rukometna reprezentacija ima budućnost", rekao je Červar, koji je izrazio i da je mogao više učiniti za pripremu momčadi. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Njegov današnji protivnik na klupi Didier Dinart čestitao je Hrvatskoj na fer atmosferi. "Napravili smo dobar posao i tako ćemo pokušati nastaviti", tradicionalno je štur bio francuski izbornik.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Bellator Dublin
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo