PAZITE SE / Stiže pogoršanje: Izraženi pljuskovi i grmljavina, za šire zagrebačko područje na snazi meteoalarm, prijeti nevrijeme

Image
Foto: Pixsell

Za šire zagrebačko područje na snazi je i meteoalarm, koji upozorava na moguće nevrijeme. U Dalmaciji će se zadržati većinom suho, eventualno u zaleđu može biti pljuskova

26.4.2022.
8:04
Pixsell
VOYO logo

Meteorologinja N1 Televizije, Tea Blažević, prognozirala je kakvo nas vrijeme očekuje danas, ali i narednih dana. Jutros je u većem dijelu zemlje umjereno do pretežno oblačno, a slabe kiše ima na širem riječkom području i u gorju. I u nastavku dana nestabilnosti će se uglavnom držati sjevernog Jadrana i unutrašnjosti, gdje poslijepodne lokalno može biti pljuskova praćenih grmljavinom.

Za šire zagrebačko područje na snazi je i Meteoalarm, koji upozorava na moguće nevrijeme. U Dalmaciji će se zadržati većinom suho, eventualno u zaleđu može biti pljuskova.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Stabilnije od četvrtka

I sutra nas očekuje nestabilno vrijeme, često uz kišu i pljuskove, moguće uz pratnju grmljavine. Sutra će od jutra na kopnu zapuhati sjeverac i sjeveroistočnjak, na moru bura i sjeverozapadnjak. Bura će imati olujne udare, osobito u podvelebitskom dijelu, što će utjecati na prometnu situaciju.

Stabilnije vrijeme očekuje se od četvrtka pa sve do nedjelje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo