odluka ipak na oreškoviću / Bulj: 'Most podržava Brkića za ministra jer je braniteljima najbitnija 'diploma' Domovinskog rada'

Miro Bulj kazao je kako Most podržava kandidaturu Milijana Brkića za ministra branitelja jer je ipak važija 'diploma' Domovinskog rata, nego činjenica da je spomenuti plagirao diplomski rad

24.2.2016.
15:25
VOYO logo

Saborski zastupnik Mosta Miro Bulj poručio je danas da Most podržava kandidaturu Milijana Brkić za ministra branitelja jer je 'najbitnije da čovjek poznaje braniteljsku populaciju i da je bio u Domovinskom ratu'. Ipak je dodao kako će zadnju riječ ipak imati premijer Tihomir Orešković.

"Most nema ništa protiv Brkića, kao istinskog hrvatskog branitelja, sve ostalo ćemo raspraviti i vidjeti o čemu se radi, a zadnju će riječ imati premijer Orešković", rekao je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Upitan kakva se šalje poruka javnosti ako se na funkciju ministra postavi osoba koja je plagirala diplomski rad, Bulj je odgovorio: "Pošto se radi o najosjetljivijem ministarstvu, ipak onima koji su bili u Domovinskom ratu najbitniji je taj legitimitet 'diploma' Domovinskog rata, a u Domoljubnoj koaliciji tih ljudi sigurno ima".

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Hell's kitchen
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo