bogatiji za 26 milijuna / Brođanin koji je osvojio Eurojackpot: 'Zatvorit ću kredite i nastaviti opušteno živjeti'

Image
Foto: RTL

Brođanin je uplatio tek jednu, ali itekako vrijednu kombinaciju, koja je podebljala njegov novčanik za nestvarnih 26.175.033,09 kuna

15.2.2018.
13:41
RTL
VOYO logo

Prošlog petka izvučen je Eurojackpot, a velik dio iznosa otišao je i u smjeru Hrvatske. Naime, jedan sretni dobitnik iz Slavonskog Broda osvojio je nevjerojatnih 26 milijuna kuna, a danas se telefonom javio u Hrvatsku lutriju. 

Iako iz HL-a nisu objavili njegov identitet, demantirali su medijska nagađanja da se radi o mladom konobaru. Dobitnik je, kako su objavili, bliže pedesetim godinama, a listić je zajedno sa suprugom uplatio iz zabave na prodajnom mjestu Tiska.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

VIŠE O TEMI:

Brođanin je uplatio tek jednu, ali itekako vrijednu kombinaciju, koja je podebljala njegov novčanik za nestvarnih 26.175.033,09 kuna. Kad se odbije porez, Brođanin će u džep spremiti 18,3 milijuna kuna. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Po još nečemu naš sretni igrač ne odudara od ostalih dobitnika – još uvijek ne vjeruje kako je osvojio ovoliki iznos, a napominje kako će, kad zatvori kredite, nastaviti opušteno živjeti”, kažu iz HL.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Hell's kitchen
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo