oglasio se i ugledni sudac /

Britanci jedva dočekali tuđe izgrede: 'UEFA se mora snažno obračunati s tim idiotima!'

Image
Foto: Sanjin Strukic/PIXSELL

Englezi kao da su jedva dočekali da se pažnja skrene s izgreda koji radi njihovi navijači pa su tako u Daily Mailu posvetili opsežan tekst izgredima Hrvata

19.6.2016.
10:39
Sanjin Strukic/PIXSELL
VOYO logo

Sramotan ispad hrvatskih huligana na utakmici drugog kola Europskog prvenstva u Francuskoj između Hrvatske i Češke obišao je Europu, a reakcije stižu sa svih strana. 

Englezi kao da su jedva dočekali da se pažnja skrene s izgreda koji radi njihovi navijači pa su tako u Daily Mailu posvetili opsežan tekst izgredima Hrvata pod naslovom 'Čisto hrvatsko ludilo'.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U tekstu se navodi i izjava uglednog engleskog suca Grahama Polla, koji je Hrvatskoj sudio dvoboj protiv Australije na SP-u u Njemačkoj 2006., kada je Josipu Šimuniću dao - tri žuta kartona. 

"Uefa se mora snažno postaviti i nositi s tim hrvatskim idiotima. Hrvatski nogometni savez mora se dobro kazniti, ali isto tako treba se postrožiti kontrola na ulazima na stadion", izjavio je Poll, a zatim se osvrnuo na suđenje Marka Clattenburga

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Imao je kontrolu utakmice u svojim rukama u trenucima kad su bacane baklje. Jako je teško sucu donijeti takvu odluku u napetoj utakmici i na velikom natjecanju, ali postupio je dobro kad je poslao igrače u svlačionicu. Držao se pravila, odveo igrače na sigurno i uključio je delegata u cijelu priču. Sjajnim suđenjem zacementirao si je mjesto u drugom krugu natjecanja, a možda dobije još jedan finale", zaključio je. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Ljubav je na selu
NOVA SEZONA
VOYO logo