BOSANSKI NOVINAR ŽESTOKO NAPAO HRVATSKI TURIZAM: / 'Tko bi normalan birao Hrvatsku? Od sadržaja imaš kamen i more'

Image
Foto: facebook/pixsell

"I tko bi normalan u takvom izboru birao Hrvatsku? Čak ni mi Bosanci nismo više toliko siromašni, a ni ludi", smatra novinar Slobodne Bosne

20.7.2019.
11:41
facebook/pixsell
VOYO logo

Novinar Slobodne Bosne, Danijel Hadžović, na Facebooku je objavio status u kojem se osvrnuo na hrvatski turizam.

"I dok hrvatski turizam bilježi značajan pad, a naši zapadni susjedi se hvataju za glavu kako i zbog čega, ja ću vam kao objektivni promatrač ponuditi jednostavan odgovor - zato što ste očajno loši", započeo je Hadžović svoj status.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
TURISTA MANJE, ALI PRIHODI VEĆI: /

Usprkos lošim vijestima s Jadrana, zarada u turizmu milijardu kuna veća nego lani

Image
TURISTA MANJE, ALI PRIHODI VEĆI: /

Usprkos lošim vijestima s Jadrana, zarada u turizmu milijardu kuna veća nego lani

"Kad odeš na odmor u Tursku primjerice za povoljne pare dobiješ prostrane i vrhunski uređene plaže, ogromne bazene na kojima čitav dan imaš raznorazne sadržaje, od sportskih igara do animatora, nepregledne količine hrane dostupne 24 sata, pored glavnog još nekoliko restorana s nacionalnim kuhinjama, instruktore i zabavljače za djecu pa da i roditelji mogu imati mira, kino salu, masaže, sve moguće sportske terene, vrhunsku čistoću, vrhunsku organizaciju i vrhunski ljubazno i profesionalno osoblje koje pleše za tebe 24 sata, masaže, saune, sportska natjecanja, predstave, svirke, itd. To je sve samo u sklopu hotela, kad platiš imaš pravo sve to neograničeno koristiti, a oduzelo bi dosta vremena da pišem kako su im tek gradovi sjajni", piše Hadžović.

'Sadržaj je - kamen i more'

U Dalmaciji (namjerno kažem Dalmaciji, a ne Hrvatskoj jer je Istra ipak puno pristojnije mjesto), za iste te pare dobivaš kakav poluraspali hotel koji još od Tita nije okrečen u boljem, a u gorem slučaju kakav betonski pansion s bubašvabama i flekama po posteljini.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Od sadržaja imaš kamen i more, eventualno nekog lokalca na sintisajzeru koji ti zavija Magazin, a osoblje te tretira otprilike kao HVO zarobljenika Armije BiH. Doduše, nisu isključene šanse ni da će te Torcida iscipelariti ako procijene da si posjetitelj neprimjerene rasne ili etničke pozadine, a u tu su kriteriji krajnje fleksibilni u zavisnosti od količine alkohola.

I tko bi normalan u takvom izboru birao Hrvatsku? Čak ni mi Bosanci nismo više toliko siromašni, a ni ludi. Osim ovih koji jesu ludi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Hrvatska, mala zemlja za veliku dosadu", zaključio je razočarani Hadžović.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo