POGLEDAJTE VIDEO / Bivša zvijezda HTZ-a snimila spot s Nenom Belanom

Image

Hrvatska je prije nekoliko godina putem televizijskog showa tražila zvijezdu, a mlada i talentirana Carla Belovari, iako nije pobijedila, već je tada pokazala da ima velik potencijal zabljesnuti na hrvatskom glazbenom nebu.

14.8.2014.
9:37
VOYO logo

Carla Belovari je to potvrdila novim singlom "Nama najbolji" koji je konačno dobio i svoj videospot, a u kojem je pokazala da je nova zvijezda rođena!

Prema Carlinoj ideji, baš kao i sama pjesma, i retro spot u režiji nagrađivanog Borisa Sekulića, evocira romantične godine sredine prošlog stoljeća i u sjećanje priziva romantična sjećanja i ljetne ljubavi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Producent pjesme je Baby Dooks, a veliku ulogu u nastanku Carlinog singla odigrao je i trenutno najizvođeniji domaći kantautor Neno Belan.

Belanu se pjesma svidjela na prvo slušanje te joj je svojom gitarom odlučio dati posebnu ljetnu retro notu. Belan se pojavljuje i u samom spotu kao promatrač sa gitarom, budeći nostalgiju za isto tako neodoljivim starim hitovima Đavola.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Pjesma "Nama najbolji" najava je debitantskog albuma ''Soul na ranu'', a činjenica da je pomno stvaran gotovo pet godina, još otkako se Carla predstavila javnosti u glazbenom showu Hrvatska traži zvijezdu, govori o kvaliteti i pažnji koja je posvećena apsolutnoj svakoj pjesmi s albuma.

Kao i u singlu "Nama najbolji", ključnu ulogu na budućem albumu odigrao je David Vurdelja, poznatiji kao Baby Dooks.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Osim Borisa Sekulića, za snimanje i montažu spota "Nama najbolji" zaslužan je i Mario Petreković, a kako bi cijeli spot odisao retro notom pobrinuli su se Zoran Aragović & Buried Clothes koji su osigurali odjeću, BM Studio zaslužan za retro frizure te Billy for Illamasqua zaslužna za šminku.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Love island uk
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo