POČINJU RADIĆEVI DANI / Bilo je tučnjave, interventne policije, ali i trenutaka za cijeli život. Ovako je izgledalo prošle godine

Snimke koje su se poslije širile društvenim mrežama teško je riječima opisati

23.5.2024.
12:30
VOYO logo

Stiglo je najbolje vrijeme u godini za studente. Počinju Radićevi dani u Studentskom domu Stjepan Radić na Savi, manifestacija koja iz godine u godinu privlači studente diljem Hrvatske.

Jeftino piće, igre poput povlačenje užeta, bacanje kamena s ramena, skakanja u vrećama, ali i dobre glazbe i druženja savršen su spoj za studente. No znate li što se dogodilo na Radićevim danima prije šest godina?

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Prije šest godina reagirala interventna

Te 2018. proslava Radićevih dana pretvorila se u potpuni kaos. Iako policija konstantno nadzire sve što se događa, te je godine situacija eskalirala. Morali su intervenirati zbog tučnjave i buke unutar doma.

Image
Foto: Screenshot Facebook

Naime, zabava je završila, studenti se nisu razišli i došlo je do tučnjave među studentima. Svjedoci su tada tvrdili da su flaše letjele na sve strane, bocama su gađali i zaštitare doma. Bilo kako bilo prošlo je, a idućih godina sve proteklo u mirnom tonu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: Screenshot Facebook

'Cesarica' ujedinila studente

Baš je tako bilo prošle godine, kada se tisuće mladih opustilo i zaboravilo na sve brige, obaveze i kolokvije. Nastupali su Magazin i TBF, a snimke koje su se nakon toga širile društvenim mrežama teško je opisati riječima.

"Atmosfera za Radićeve dana je neopisiva, nekako prirodna, lijepa. Osjećala sam baš veliku ljubav i živost i vidjela koliko su ljudi sretni. Mislim da se to može vidjeti i na ovom videu jer kad je 'Cesarica', svi postaju jedno u tom trenutku. Cijene su bile super i svaka čast cijeloj organizaciji koja se udružila i omogućila nam da tri dana uživamo i veselimo se", rekla nam je tada studentica Lucija.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Studenti će tako od danas ponovno stvoriti neke nove uspomene, upoznate nove ljude, a sigurno i prijatelje za cijeli život.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Hell's kitchen
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo