NA ZELENOM VALU /

Biciklist u Zagrebu zamalo stradao, objavljena snimka: 'Drugi put koči i zadnjom pa nećeš na glavu'

Image
Foto: Screenshot

Sudeći po snimci, biciklist je zakočio tik prije nego što je udario u automobil, bicikl se dignuo na prednji kotač, a biciklist je pao na tlo

16.2.2022.
13:35
Screenshot
VOYO logo

Na Facebook stranici "Prometne zgode i nezgode" objavljena je snimka "obaranja" biciklista na Zelenom valu u Zagrebu. Naime, biciklist se vozio po biciklističkoj stazi, a paralelno uz njega prolazili su automobili. 

Dolaskom na križanje, biciklist mu prilazi na zeleno svjetlo namjeravajući nastaviti ravno, a automobil, čini se bez da je uočio biciklista, skreće ulijevo. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Sudeći po snimci, biciklist je zakočio tik prije nego što je udario u automobil, bicikl se dignuo na prednji kotač, a biciklist je pao na tlo. 

Snimka je izazvala lavinu komentara. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Takvih vozača ima na svakom ćošku, to se skreće da se i ne pogleda ide li netko, nije ni čudo koliko ginu na cesti", "Okreni glavu sinko, nemali broj likova je po grobljima, a isto su imali prednost", "A nitko nije primijetio kako mu je biciklist zatvorio poklopac od rezervoara", "Drugi put koči i zadnjom pa nećeš na glavu.. kolega biciklist", samo su neki od komentara.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Superstar
NOVA SEZONA
VOYO logo