Blagdansko raspoloženje u ZAGREBU / Počinje Advent! 'Svi koji dolaze imaju besplatan prijevoz'. Ima i jedna bitna razlika u odnosu na lani

Image
Foto: PIXSELL, arhiva

Iako je Bandić osigurao besplatni javni prijevoz, ipak postoji razlika u odnosu na protekle godine

28.11.2018.
16:03
PIXSELL, arhiva
VOYO logo

Samo tri dana dijele nas od početka Adventa, predivne uvertire u najljepše blagdansko razdoblje. U glavni grad Hrvatske stići će turisti iz svih krajeva svijeta, a uživat će u kulturi i ljepoti Zagreba.

Gradonačelnik Milan Bandić izjavio je danas u emisiji Radija Sljeme, kako će kao i prošlih godina, javni gradski prijevoz vikendom biti besplatan. Tako od ove subote pa sve do 6. siječnja, vikendima od petka u podne pa do nedjelje u ponoć, prijevoz tramvajima i autobusima u prvoj zoni neće se naplaćivati. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

VEZANE VIJESTI:

"Besplatni prijevoz, kao i ona tri Adventa, svi koji dolaze u grad Zagreb, imaju besplatni prijevoz", poručio je Bandić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ipak postoji razlika u odnosu na protekle godine. Karta za uspinjaču plaćat će se cijelo vrijeme tijekom Adventa, a vozit će putnike sve do ponoći. 

Vrijedit će i posebna regulacija prometa pa će tako biti zabranjen promet uz Trg Nikole Šubića Zrinskog, Strossmayerov trg i Trg kralja Tomislava. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Ako voliš
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo