Zbunilo ga brojanje / Bernardić pokušao izbrojiti većinu za opoziv Mariću, pa se zbunio

Image
Foto: Igor Šoban/PIXSELL

Postoji 80 zastupnika koji su skloni podržati smjenu ministra i tražiti direktnu odgovornost za ovo što je nastalo, rekao je Bernardić, ali ih nije uspio izbrojati

30.4.2017.
12:10
Igor Šoban/PIXSELL
VOYO logo

Predsjednik SDP-a Davor Bernardić poušao je dokazati da ima 80 glasova  u Saboru za opoziv ministra financija Zdravka Marića na televiziji N1 u emisiji Točka na tjedan. 

"Postoji 80 zastupnika koji su skloni podržati smjenu ministra i tražiti direktnu odgovornost za ovo što je nastalo", kazao je, odgovorivši s neodređenim "mhm" na pitanje privlači li SDP zastupnike na svoju stranu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

PROČITAJTE VIŠE:

>> Petrov optužuje: 'HDZ pokušava kupiti naše zastupnike'

Tekst se nastavlja ispod oglasa

>> Božo Petrov za RTL Danas: 'Nikad više s HDZ-om!'

>>SDP kreće u opoziv Martine Dalić: 'Ovo je Vlada sukoba interesa'

Tekst se nastavlja ispod oglasa

>> Dok je Vlada u krizi, šef oporbe se na Twitteru bavi nekim drugim stvarima: 'Zagreb je lijep po kiši'Dok je Vlada u krizi, šef oporbe se na Twitteru bavi nekim drugim stvarima: 'Zagreb je lijep po kiši'

Tada je uzeo olovku i papir, te počeo računati glasove pred voditeljicom Natašom Božić, no kada mu je voditeljica počela pisati koliko glasova ima MOST, a koliko HNS vratio joj je papir i rekao da piše sama.

"Vidim da se igramo brojke i slova pa Vi upišite, neću vam oduzimati vrijeme", kazao je, nakon čega mu je voditeljica odvratila da nema 76 glasova što god zbrojili.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo