Blogerski putovi /

Bernardić novi bloger? U formi posta objavljen njegov osvrt na aktualne političke teme

Image
Foto: Petar Glebov/PIXSELL

Predsjednik SDP-a dosad je običavao koristiti Facebook kao internetski kanal komunikacije za svoje izjave, da bi jučer na stranačkoj web stranici objavio post na svojevrsnom blogu

14.10.2017.
12:17
Petar Glebov/PIXSELL
VOYO logo

Pored uobičajenih priopćenja i obavijesti o aktivnostima stranačkih tijela i pojedinaca, na SDP-ovoj službenoj web stranici na petak 13. je, u formi posta na blogu, objavljen komentar Davora Bernardića na aktualne teme.

Čitavi tekst sastoji se od njegovih izjava, uz naznaku teme na koju se predsjednik stranke osvrće. Stoga dotičnu objavu možemo protumačiti kao post na blogu, koji je u posljednje vrijeme, očito, popularan alat za utjecaj na javno mnijenje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Blog, i to kako je sam objavio iznimno popularan, piše Ivica Todorić, koji ondje iznosi svoju istinu o Agrokoru, uglavnom napadajući članove Vlade i izvanrednog povjerenika Ramljaka.

Kada je riječ o predsjedniku najveće oporbene stranke, Bernardić se putem bloga osvrnuo na spinove iz HDZ-a, osnivanje udruge Kršćanski socijaldemokrati te probleme umirovljenika.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Bernardiću ili njegovom PR-u se potkrala i pokoja pogreška, pa su tako prezime hrvatskog premijera napisali malim početnim slovom.

"Pozivam plenkovića da odgovori jasno na pitanja: tko je pisao Lex Agrokor, tko je lagao, kako je moguće da premjer jedne zemlje utječe na represivni sustav i može diktirati tajming uhićenja i pozivam ga da konačno izađe pred hrvatsku javnost, da odgovori na pitanja i da prestane bježati i skrivati se", stoji u jednom od paragrafa Bernardićeve objave.

Image
Foto: Screenshot/www.sdp.hr

Screenshot/www.sdp.hr

Hoće li i Bernardić blogerskim putovima, ostaje za vidjeti. Zanimljivo, Todorić posljednja dva dana miruje s objavama, odnosno u vrijeme kada se u blogosferu uključio predsjednik SDP-a. Dok dakle nema Todorićevih postova, tu su Bernardićevi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sjene prošlosti
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo