Bernardić ima poruku za 'anonimne izvore iz SDP-a'

Šef zagrebačke organizacije SDP-a sve je snage usmjerio na drugi krug izbora za gradonačelnika glavnog grada.

21.5.2013.
18:16
VOYO logo

"Ja vjerujem u čuda", kazao je Davor Bernardić uoči drugog kruga lokalnih izbora na kojima Rajko Ostojić mora još jednom stati pred Milana Bandića.

"Činjenica je da ne možemo biti zadovoljni rezultatom, gospodarska situacija u zemlji je teška i građani imaju pravo na nezadovoljstvo. Treba ih u potpunosti razumjeti", analizira Bernardić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

'Vjerujem da se čuda mogu dogoditi'

I dok Bandić planira osvojiti i Skupštinu, u zagrebačkom SDP-u ne misle krenuti u koalicijske pregovore dok ne završi drugi krug izbora jer su sada u potpunosti koncentrirani na taj zadatak. I to svi zajedno.

"Vjerujem da je i predsjedniku stranke kao i svima u stranci u interesu da SDP što bolje prođe u Zagrebu i da pokušamo nadoknaditi tu razliku. Bit će teško, ali ja vjerujem da se čuda mogu dogoditi", kaže Bernardić i demantira informacije da je Milanović njega prozvao krivcem za loš rezultat te da će tražiti njegovu ostavku.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Činjenica je da postoje ti ljudi - anonimni izvori iz vrha SDP-a. Zagrebački SDP zna o kojim ljudima je riječ. Neka se suzdrže od podjela do kraja izbora", apelira Bernardić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
ZA ELISU
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo