RTL DUEL / Bernardić i Plenković sučelit će se na RTL televiziji! Ali, slijedi još iznenađenja prije izbora

Da imaju što za reći poručuju i vođe ostalih opcija Miroslav Škoro i Božo Petrov

23.5.2020.
19:04
VOYO logo

Službena kampanja još nije ni počela, a predsjednik SDP-a DavorBernardić poručuje da sučeljavanje s protukandidatima - jedva čeka. Za debatu je, kažu u HDZ-u, spreman i još aktualni premijer Andrej Plenković

A da imaju što za reći poručuju i vođe ostalih opcija MiroslavŠkoro i BožoPetrov. Ne odustanu li na kraju - to ćete sučeljavanje moći pratiti na RTL-u samo nekoliko dana prije izbora 5. srpnja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Bernardić se krajem 2016. sučeljavao sprotukandidatima za predsjednika stranke, a 2013. također sa stranačkim kolegama za poziciju šefa zagrebačkog SDP-a.

Plenković se sučeljavao u kampanji za EU izbore, prije četiri godine sučelio i s bivšim predsjednikom SDP-a, a nedavno i na RTL-u sa stranačkim protukandidatom uoći HDZ-ovih izbora u ožujku. Komunikacijska stručnjakinja Ankica Mamić smatra da je Bernardić pristankom na sučeljavanje Restart koaliciji zabio - autogol.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ja bih rekla da je to veliki, veliki komunikacijski promašaj predsjednika SDP-a. Prije svega on je trebao reći da mi ne biramo premijera, mi biramo saborsku parlamentarnu većinu koji će onda nominirati svog kandidata za premijera. Činjenica je da je premijer Plenković koji je prije svega u poziciji premijera, dakle, on dolazi iz pozicije autoriteta s jedne strane, a s druge strane on je apsolutno komunikacijski superioran gospodinu Bernardiću", kaže Ankica Mamić.

Image
Predsjednička debata /

Rekonstrukcija RTL-ovog Duela! Što se zapravo događalo iza kulisa!?

Image
Predsjednička debata /

Rekonstrukcija RTL-ovog Duela! Što se zapravo događalo iza kulisa!?

Krajem prošle godine HDZ-ova kandidatkinja kao predsjednica i SDP-ov kandidat kao izazivač suočili su se i u RTL Duelu, ali na listiću su tada bila samo njihova imena dok će i na ovim parlamentarnim izborima svaka opcija imati 140 kandidata plus mogućnost dijaspore. Imena šefovastranaka bit će samo u jednoj izbornoj jedinici. No na sučeljavanja računaju i Miroslav Škoro i Božo Petrov.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Uvijek sam spreman odazvati se na sučeljavanje, građani trebaju dobiti odgovor za sve ono što ih čeka u budućnosti", govori Božo Petrov.

Iz Domovinskog pokreta poručuju:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Miroslav Škoro je spreman na sučeljavanje,  ali uz nekoliko uvjeta - sudjelovanje naroda u postavljanju pitanja putem digitalnih platformi, ravnopravan tretman svih sudionika te nepristran i neutralan pristup organizatora."

Uz nepristran i neutralan pristup RTL će sučeljavanje organizirati u samom finišu predizborne kampanje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

A kako RTL Duel prognozira naša Damira Gregoret, koja ga uspješno i energično vodi, pogledajte sami:

FNC17
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo