ORLOVI GARAŽNOG ROCKA / Bend koji zaista voli Zagreb

Image

Jesse Hughes i Eagles Of Death Metal održali su još jedan koncert za pamćenje.

20.3.2009.
8:54
VOYO logo

Postoje bendovi koji sa zagrebačkom publikom imaju poseban odnos - ne izostavljaju nas s niti jedne svoje turneje te na koncertima s lakoćom ruše ograde koje dijele rock zvijezde od njihovih sljedbenika. Eagles Of Death Metal jedan su od tih bendova što su najavili već u popodnevnim satima družeći se s fanovima u Aquariusovom dućanu, a do kraja potvrdili odličnim nastupom u  prepunom Boogaloou.

Atmosfera kakve se ne bi postidio ni nogometni derbi opako je nabrijala frontmena Jesseja Hughesa pa se javljao na mobitele okupljenih, 100 puta naglasio koliko nas voli i na stageu ostavio i zadnji atom energije. Interakcija s publikom i moćan, distorzijom nabijen zvuk bili su i najimpresivniji dijelovi tog četvrtka u Boogaloou i uspješno kamuflirali činjenicu da je dio materijala grupe ipak samo isprazno "rokijanje". 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

S druge strane, u pet godina rada iza sebe su ostavili nekoliko vrhunskih rock pjesama kao što su "I Only Want You", "I Want You So Hard" i "Heart On" čije su izvedbe i ovog puta ostavile najjači dojam.

Nešto manje od dva sata svirke zaključeno je s malo Stonesa (besprijekorna obrada "Brown Sugar") i vibracijama kakve i dalje može probuditi samo rock'n'roll.    

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brak na prvu UK
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo