Bandić predstavio nove niže cijene parkiranja u Zagrebu

Na bazi praćenja trenda popunjenosti garaža i parkirnih mjesta, gradonačelnik je (predizborno) odlučio donijeti prijedlog smanjenja cijene parkirnog sata u Zagrebu.

19.10.2012.
15:23
VOYO logo

Milan Bandić, odnosno njegovi pomoćnici zaduženi za društvene mreže, objavili su na Facebooku Bandićev prijedlog izmjene cijena parkiranja. "Za 1. zonu parkiranja predlaže smanjenje cijene sa 10 kn na 8 kn, za 2. zonu predlaže smanjenje sa 5 kn na 4 kn, a za 3. zonu ostaje ista cijena 2 kn po satu parkiranja", naveo je.

Što se tiče parkiranja u javnim garažama, "garaže Tuškanac i Langić su podbacile u odnosu na financijski plan i gradonačelnik predlaže Gradskoj skupštini da Zagrebparking smanji cijene sa 7 kn na 4 kn u vremenu od 6-18 sati, a od 18-8 h da se smanji na 3 kn po satu", navodi također.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Gradonačelnik Zagreba Milan Bandić se nada i vjeruje u razum i socijalnu osjetljivosti gradskih zastupnika da će prihvatiti ovaj prijedlog na sljedećoj sjednici Gradske skupštine", poručuje svojim bivšim stranačkim kolegama iz SDP-a koji drže većinu u "gradskom parlamentu".

Sniženje cijena parkinga najavljeno je još proljetos.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo