nastavak drame / Baku ostavljene curice u obraćanju medijima prekinuo suprug: 'Pucat ću ako se ne maknete!'

Image
Foto: MUP

'Ako želite pomoći, pomognite nam da skupimo novac da uredimo prizemlje kuće pa da nam barem vrate starije dijete!", izjavila je vidno uzmenirena žena.

29.7.2017.
14:45
MUP
VOYO logo

Roditelji sedmomjesečne djevojčice koja je ostavljena prije tjedan dana ispred župnog ureda u Brestju završili su u Remetincu zbog zanemarivanja djeteta. Sudac istrage zagrebačkoga Županijskog suda odredio je ocu, 33-godišnjem R. A., i majci, 22-godišnjoj I. A., istražni zatvor zbog opasnosti od utjecaja na svjedoke, dok je odbio prijedlog tužiteljstva da ih se pritvori i zbog opasnosti od ponavljanja djela, piše Jutarnji list.

Novinari toga lista odlučili su pronaći kuću u kojoj su, do privođenja, živjeli 22-godišnja I. A. te 33-godišnji R. A. sa sedmomjesečnom djevojčicom i njenim 3-godišnjim bratom. Nakon što su došli ispred kuće, policija je u jednom trenutku izašla i zamolila predstavnike medija da se udalje jer baka i djed, kako su rekli, ne želi davati izjave.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

No, nakon dolaska policije na terasu su izašli žena i muškarac u 50-im godinama. Isprva su se svađali, a onda je gospođa rekla da bi htjela da joj se barem vrati 3-godišnje dijete.

"Ako želite pomoći, pomognite nam da skupimo novac da uredimo prizemlje kuće pa da nam barem vrate starije dijete!", izjavila je vidno uzmenirena žena novinarima Jutarnjeg lista, nakon čega je prišao njezin suprug i uz prijetnje pištoljem otjerao novinare poručivši: "Ja sam branitelj Domovinskog rata, imam dozvolu za držanje oružja, uzet ću pištolj i pucati ako se ne maknete!"

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo