bitka za malog cesarea /

Avenatiju prijeti shizofrena situacija da financira bijeg bivše partnerice jer Kuluz traži alimentaciju

Image
Foto: Facebook

U slučaju određivanja alimentacije Alessandro Avenati bi se našao u shizofrenoj situaciji da financira bijeg bivše partnerice Nine Kuluz od njega i prisilno odvajanje od zajedničkog im sina Cesarea

1.7.2017.
13:29
Facebook
VOYO logo

Hrvatica Nina Kuluz oko koje se posljednjih tjedana diže prašina zbog medijskog rata kojeg vodi sa bivšim partnerom oko svog sina, danas je dobila nastavak.

44-godišnjua Kuluz je, naime, od Cesareovog oca Alessandra Avenatija putem splitskog suda zatražila plaćanje uzdržavanja, piše Slobodna Dalmacija.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Odlukom Općinskog suda u Splitu u tom postupku je zbog kolizije interesa između majke i dječaka za sedmogodišnjeg Cesarea imenovan posebni skrbnik, odvjetnik Domagoj Mužić.

U slučaju određivanja alimentacije Alessandro Avenati bi se našao u shizofrenoj situaciji da financira bijeg bivše partnerice Nine Kuluz od njega i prisilno odvajanje od zajedničkog im sina Cesarea kojeg u jednoj fazi nije vidio pet godina.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Podnošenje tužbe za uzdržavanje, bez obzira na zamjerke i optužbe koje je iznijela na račun oca djeteta, ne čudi jer se Nina Kuluz nije zaposlila nakon povratka iz Italije 2011. godine, nije radila dok je sa sinom bila četiri godine u Vitezu u BiH te je u istom statusu i od povratka u Hrvatsku u rujnu prošle godine.

Tijekom godina bijega financijski su joj pomagali članovi obitelji i njihovi prijatelji, tako da je uspijevala prebroditi egzistencijalne teškoće. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Otkucaji srca
NOVA SERIJA
VOYO logo