RUKAVICA JE BAČENA / Grmoja napravio urnebesnu stranicu i pozvao Plenkovića na sučeljavanje: 'Ok, ali naručio bih pitanja'

Image
Foto: Denis Kapetanovic/PIXSELL

Zainteresiranim za sučeljavanje ponudio je dvije opcije za odgovore. Za one koji prihvate izazov i kliknu 'može, osjećam se hrabro', otvara se novi prozor na kojem izazivač može odabrati željeni datum sučeljavanja i vrijeme. Druga je opcija 'ok, ali naručio bih pitanja', koja otvara novi prozor s tekstom 'a ne možemo ti baš toliko olakšati, ipak si ti premijer, iako još kratko. Izaberi datum, ne boj se'

9.4.2024.
17:34
Denis Kapetanovic/PIXSELL
VOYO logo

Mostov kandidat za premijera i nositelj liste u VI. izbornoj jedinici Nikola Grmoja objavio je poziv na sučeljavanje upućen premijeru Andreju Plenkoviću i šefu SDP-a Peđi Grbinu uoči parlamentarnih izbora na web stranici pod nazivom "AP* JAVI SE".

"Slabokrvni Andrej se skriva iza Milanovića. Tvrdi da Milanović nije kandidat, što i nije. Peđa, u tebi je 2 i 10, neki će reći nesposobnosti. Ti da i želiš ne možeš se sakriti iza Milanovića. Prihvati ti barem poziv na sučeljavanje, tada ni Plenković neće moći pobjeći. Pozivam tebe, Peđa, i Andreja. Vrijeme je da se suočimo da bi hrvatski građani mogli odlučiti koga će izabrati na ovim izborima", poručio je Grmoja u videu koji se vrti na vrhu stranice.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ponudio im dvije opcije

Uz kraticu AP stoji karikatura premijera Andreja Plenković i pojašnjenje kratice "ako postojiš".

Image
Foto: Most / Screenshot

Zainteresiranim za sučeljavanje ponudio je dvije opcije za odgovore. Za one koji prihvate izazov i kliknu "može, osjećam se hrabro", otvara se novi prozor na kojem izazivač može odabrati željeni datum sučeljavanja i vrijeme.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Druga je opcija "ok, ali naručio bih pitanja", koja otvara novi prozor s tekstom "a ne možemo ti baš toliko olakšati, ipak si ti premijer, iako još kratko. Izaberi datum, ne boj se", stoji u odgovoru.

Do kraja kampanje ostalo je šest dana, no još nismo imali priliku vidjeti sučeljavanje vodećih imena dviju najvećih stranaka, kao što se to bio običaj na prošlim izborima. Grmoja je sada bacio rukavicu dvjema političkim opcijama između kojih će, sudeći prema dosadašnjim anketama, biti najveća borba za sastavljanje parlamentarne većine i nove vlade.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
USPIJEVA LI IM? /

Šleperi s pozornicom s jedne, ciklo-karavani s druge strane: Ovako stranke pokušavaju biti kreativne u kampanji

Image
USPIJEVA LI IM? /

Šleperi s pozornicom s jedne, ciklo-karavani s druge strane: Ovako stranke pokušavaju biti kreativne u kampanji

A nije ovo prvi put da se u kampanji za nadolazeće parlamentarne izbore u travnju koriste pozivi putem web stranica. Jedan je Hrvat tako prije nekoliko tjedana preduhitrio SDP-ovu koaliciju i zakupio domenu "Rijeke pravde". "Je*iga, prestigao sam vas. Događa se i najboljima", stajalo je na internetskoj stranici.

Čovjek koji stoji iza svega pozvao je šefove SDP-a Peđu Grbina i šefa HDZ-a Andreja Plenkovića da od njega otkupe domene. Odgovor je brzo stigao od SDP-a koji je odbio ovaj prijedlog, navodeći da su web stranice "već pomalo passe".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

POGLEDAJTE VIDEO: 'Hip-hop' Grmoja repao predizbornu pjesmu: Mogu li to Zoki ili Plenki?

Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo