NEVJEROJATAN SLUČAJ IZ KAŠTELA / Pročelnica dobila pozitivan test pa se šetala po Gradskoj upravi. Prostorije su odmah dezinficirane

Image
Foto: Hrvoje Jelavic/PIXSELL

Ova djelatnica Grada, kako bi obavljala svoje dužnosti testira se brzim antigenskim testom dva puta tjedno pa je tako bilo i jutros

23.12.2021.
17:23
Hrvoje Jelavic/PIXSELL
VOYO logo

Pročelnica jednog od upravnih odjela u kaštelanskoj Gradskoj upravi, jutros je darivala svoje radne kolege, javlja Kaštela.org.

Prema informacija portala Kaštela.org, radi se o njihovoj kolegici za koju se već mjesecima govori da je jedna od vodećih „antivakserica“ u „Bijeloj zgradi“ u Sućurcu, a dokaz tome su i brojne poruke protiv cijepljenja, koje djelatnici „njenog“ Upravnog odjela, svakodnevno pa čak i blagdanima i vikendima, primaju od nje putem društvenih mreža i grupa. Neki su to nazvali i vrstom mobinga, javlja portal.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Napustila radno mjesto

Ova djelatnica Grada, kako bi obavljala svoje dužnosti testira se brzim antigenskim testom dva puta tjedno pa je tako bilo i jutros. Da je pozitivna informirala je svoje kolege nakon „ekskurzije“ kroz Gradsku upravu, nakon čega je napustila radno mjesto.

Čelni ljudi Grada hitno su poduzeli mjere za zaštitu zdravlja zaposlenika i stranaka i pozvali su ovlaštenu tvrtku za obavljanje dezinfekcije te su pojedini odjeli, uredi i prostorije dezinficirane, a kako su kazali, ona, unatoč ogorčenosti njenih kolega, službeno "nije oboljela od koronavirusa" dok se isti ne dokaže PCR testom te u ovom trenutku protiv nje neće poduzimati sankcije, jer još uvijek zakon nije prekršila.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Sve što čelnici Grada mogli napraviti je uputiti je na obavezni PCR test što su i učinili. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brak na prvu UK
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo