Anonymousi Vladi: Vrijeme je isteklo, rušimo vas 15. veljače

Sljedećeg petka 15. veljače od 17 sati svaki gradski trg u svakom gradu Lijepe naše trebao bi postati mjestom okupljanja mase nezadovoljnih građana.

9.2.2013.
17:05
VOYO logo

Anonymousi su pozvali hrvatske građane na masovne prosvjede 15. veljače.

"Danas ti je susjed dobio otkaz, sutra si ti na redu. Novac je ukraden, a šalju nam naloge za ovrhe, gaze nam dostojanstvo, nas su svojim dugovima pretvorili u dužnike, deložirane, bez doma svoga i kruha, a nezaposlenost premašuje 375.000. Ne želimo samo poslati poruku, želimo stati na kraj ovom načinu na koji se odnose prema nama zato izađite i probudite se iz dubokog sna, jer vlast treba služiti nama. Ako se sami ne izborimo za sebe nitko drugi neće! Vrijeme je da se organiziramo i pružimo otpor načinu politike. Pridružite se u čiščenju Hrvatske od lopova koji su nas doveli na rub egzistencije. Gotovi ste! Pozovite prijatelje i podijelite događaj", stoji u pozivu Anonymousa na Facebooku.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Na YouTube kanalu emitirali su i poruku za Vladu kojoj poručuju da je vrijeme isteklo. Prenosimo i transkript videa koji možete i pogledati u nastavku članka.

'Nastavili ste tamo gdje je prethodna vlada stala'

"Pozdrav svim građanima Republike Hrvatske. Mi smo Anonymous.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Vlado Republike Hrvatske, vaše vrijeme je isteklo. Niste ispunili naše zahtjeve. Pokazali ste da ste spodobni voditi ovu zemlju samo za svoje osobne interese. Želite privatizirati i prodati hrvatsku zemlju i tvornice. Nastavili ste tamo gdje je prethodna vlada stala, a sve radite po 'europskim zakonima'. Podobni i lopovi još uvijek su zašticeni. Hrvatski mediji pod cenzurom. Sada borba krece protiv vas. Ne samo anonymousi, vec svi gradani u Hrvatskoj. Stigli smo. Nema više upozorenja! Naše poruke su na mnogim bankama u Zagrebu. Naše poruke su na Facebook stranici Vlade.

'Vrijeme je da vratimo sav pokradeni novac'

Hrvatski narode, mladi, studenti, umirovljenici, zaposleni, nezaposleni,... pozivamo vas da nam se pridružite u masovnim prosvjedima u svim gradovima. Datum 15.2. (Matija Gubec) u 17 sati na svim gradskim trgovima. U posljednjih nekoliko tjedana održano je mnogo prosvjeda protiv Vlade u Hrvatskoj koji su bili organizirani od Occupy pokreta u Hrvatskoj. Dajemo im javnu podršku i želimo da im se priključite. Budimo svi ujedinjeni u ovoj borbi za bolju budućnost svih nas kao i onih koji dolaze poslije nas. Vrijeme je da promjenimo naše živote bez korumpiranih političara, bankara i elita. Vrijeme je da vratimo sav pokradeni novac. Njihovo vrijeme je isteklo. GOTOVI SU! Očekujte nas na ulici", poručuju u videu na YouTubeu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Superstar
NOVA SEZONA
VOYO logo