TREBA NAM POMOĆ DRUGIH / ANKETA Sjećate se Poljska - Hrvatska 2016. godine? Mogu li rukometaši ponovno kreirati čudo i proći u polufinale?

Image
Foto: Profimedia

Hrvatskoj su tada trebala dva čuda, prvo da Norveška pobijedi favoriziranu Francusku, a onda i mi da pobijedimo domaćina Poljsku s 11 razlike. Norveška je svoje učinila, a mi Poljake pregazili s 14 razlike i otišli u polufinale

21.1.2024.
10:58
Profimedia
VOYO logo

Rukometaši su sinoć izgubili protiv Mađarske 29:26 i na prvu su svi pomislili da je polufinale prošlost. Ipak, probudio se tračak nade i Hrvatska remijem Njemačke i Austrije ima šansu doći do polufinala, ali za to će im trebati pomoć Francuske, Njemačke i Islanda.

Naime, Hrvatska mora pobijediti Island i Njemačku, ali Austrija smije osvojiti najviše jedan bod iz utakmica s Francuskom i Islandom. Isto tako, Mađarska mora izgubiti od Nijemaca i Francuza dok Njemačka mora pobijediti spomenutu Mađarsku, a onda izgubiti od nas. Kalkulacija je puno, ali nada živi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Sjetite se samo Europskog prvenstva 2016. godine u Poljskoj. Tada su Hrvatskoj trebala dva čuda, prvo da Norveška pobijedi favoriziranu Francusku, a onda i mi da pobijedimo domaćina Poljsku s 11 razlike. Norveška je svoje učinila, a mi Poljake pregazili s 14 razlike i otišli u polufinale.

Stoga vas u našoj novoj anketi pitamo:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

POGLEDAJTE VIDEO: Lučinov udarac naišao je na blok koji je zbunio mađarskog vratara: Pogledajte ovaj smiješan pogodak

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo