'TO JE SPORT, DOGAĐA SE' / Plenković: 'Vidjeli smo se s Dalićem, ohrabrili smo i njega i ekipu'

Čestitam hrvatskoj reprezentaciji, izborniku Daliću, kapetanu Modriću i svim igračima na silnom htijenju i trudu, kazao je Plenković

19.6.2024.
17:54
VOYO logo

Završila je utakmica Hrvatske i Albanije s rezultatom 2:2. Premijer Andrej Plenković pratio je utakmicu u Hamburgu, a nakon napete završnice dao je izjavu za medije.

"Čestitam hrvatskoj reprezentaciji, izborniku Daliću, kapetanu Modriću i svim igračima na silnom htijenju i trudu. Nakon 0:1, vratili su se na 2:1. Bila je krasna atmosfera u Hamburgu. Svi su bili oduševljeni najviše mi koji smo ih podržavali. Evo mala dekoncentracija 2,3 minuta prije kraja utakmice i završilo je 2:2. Vidjeli smo se s izbornikom Dalićem, ohrabrili smo i njega i ekipu. Igra se do kraja, do zadnje minute. Prema tome, protiv Italije, ako je bio jedan poraz, jedan neriješeni, sada je vrijeme, ja se nadam i za pobjedu", kazao je premijer.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
REAKCIJE /

Dalić detektirao razloge poraza: 'Nismo uspijevali uopće u tome tijekom prvih 45 minuta'

Image
REAKCIJE /

Dalić detektirao razloge poraza: 'Nismo uspijevali uopće u tome tijekom prvih 45 minuta'

Kaže da je i Daliću krivo što nije završilo 2:1. "To je sport, događa se", dodao je.

"Mi smo uživali u ovoj generaciji. Iznad svih očekivanja. Imati tri velika odličja u zadnjih šest godina, od Rusije, Katra i Lige nacije. To su fascinantni uspjesi. Ta europska prvenstva nam malo manje leže, to izgleda postaje pravilo, ali igra se u ponedjeljak i treba sve učiniti da se kvalificiramo dalje", kazao je Plenković.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Na pitanje je li čuo izjavu predsjednika Zorana Milanovića za RTL da će na utakmicu s Italijom putovati s vladinim avionom, ali da će on biti sam u avionu. "Ne znam, nisam čuo", kazao je.

Rekao je da ne ide na utakmicu s Italijom jer imaju puno obaveza.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

POGLEDAJTE VIDEO: Navijač Mate razočaran Vatrenima

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Ako voliš
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo