incident u podravini /

Alkoholizirani muškarac napao konobaricu: 'Kom' buš ti zvala policiju, sve bum ti prepilil s motorkom!'

Image
Foto: Dusko Jaramaz/PIXSELL

Nepoznatog mještanina razljutilo je to što ga je konobarica odbila poslužiti alkoholnim pićem, vjerojatno zato jer je već pošteno bio 'u elementu'

3.4.2018.
9:44
Dusko Jaramaz/PIXSELL
VOYO logo

Konobarica iz jedne pivnice u Novigradu Podravskom doživjela je iznimno neugodno iskustvo, piše Podravski.hr. Dok je odbila poslužiti pijanog gosta zamalo je dobila batine, zajedno s gostom kafića koji ju je pokušao zaštiti od nerazumnog mještanina. 

“Komu buš ti zvala policiju, sve ti bum razbil i ispilil s motorkom”, zagrmio je muškarac nakon što nije dobio svoje piće. Srećom, nitko nije dobio batine, sve je ostalo na uvredama zahvaljujući intervenciji koprivničkih policajaca. Događaj s početka studenog prošle godine nedavno je rješavao koprivnički Prekršajni sud.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Sutkinja Đurđica Kenđelić optuženog mještanina (27) proglasila je krivim i osudila na 20 dana uvjetnog zatvora. Optužen je zato što je psovao i vrijeđao konobaricu nakon što mu je pozvala policiju.

Nepoznatog mještanina razljutilo je to što ga je konobarica odbila poslužiti alkoholnim pićem, vjerojatno zato jer je već pošteno bio 'u elementu'. Od tog incidenta više nije bio u Plavom podrumu i tamo više uopće ne zalazi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Muškarac kojeg je izvrijeđao zajedno s konobaricom na sudu je posvjedočio kako se optuženi mladić ponašao bahato te da ga je odgurnuo kada ga je pokušao smiriti. Tijekom suđenja optuženi se mladić svima ispričao i pružio im ruku. Isprika je, kako je navedeno u presudi, prihvaćena, piše Podravski.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sjene prošlosti
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo