VIDEO: Super jednostavan način da se riješite golubova jednom zauvijek

Jeste li se ikad susreli s problemom napornih golubova zaljubljenih u vaš balkon ili prozore? Ako jeste, nastavite čitati, jer smo otkrili bezbolno rješenje!

Za sve kojima je dosta kljucanja po prozoru, plakanja nad balkonom prekrivenim ptičjim izmetom ili pak buđenjem u zoru uz ‘veseli pjev’ grupe golubova, postoji rješenje. Jedan čovjek je izumio nešto toliko jednostavno da ćete se začuditi kako vam samima to nije palo na pamet, a što je najbolje – funkcionira!

Naime golubovi nikad neće sletjeti osim ako nemaju otvoreni prostor za slijetanje, jer ako primjete nešto za što ne mogu odgonetnuti što je točno, ptice neće sletjeti na to mjesto.

Iako izumitelj priznaje da golubovi znaju letjeti u blizini njegovog balkona, činjenica je da se više ne usude sletjeti na njega, što je najvažnije.

A sve što vam treba je par metara flaksa kojega razvučete iznad ograde i na svakih 30-ak centimetara još zavežete manje komade istoga. Nije vidljivo kao primjerice cd-i koje mnogi vješaju po balkonima, a funkcionalno. Uz sve to, nećete ni na koji način povrijediti golubove!

Detalje provjerite u priloženom videu!

//www.youtube.com/embed/9_fkRXuBPbo

Povratak na Net.hr