POTJERA U OKLAHOMI

UZNEMIRUJUĆA SNIMKA: Policajac pregazio i ubio naoružanu razbojnicu koja je u bijegu zapucala na njega

Šokantna snimka emitirana je u američkim medijima, a na njoj se vidi trenutak kada policajac u Tulsi, u saveznoj državi Oklahomi, svojim vozilom gazi 21-godišnju razbojnicu koja je potom podlegla ozljedama.

Ovome je prethodila potjera ulicama jednog stambenog naselja u Tulsi u kojoj je policajac pokušao uhvatiti Madison Sueann Dickson. Nju je policija tražila zbog četiri oružana incidenta koja je izazvala prošloga tjedna, piše Daily Mail. U jednom od tih incidenata pucala je u glavu muškarcu koji od zadobivene rane leži u bolnici u kritičnom stanju.

Policajac u ophodnji uočio je osumnjičenu na ulici. Vidjevši ga, ona je uskočila u jeda parkirani kamionet i natjerala dejvojku u njemu da se dâ u bijeg. Nakon potjere ulicama, Dickson je iskočila iz kamioneta i trčeći pokušala umaći policajcu u patrolnom vozilu. Na snimci se vidi da je u ruci držala pištolj.

U jednom trenutku okrenula se i zapucala prema policajcu, a ovaj ju je potom pregazio svojim vozilom. Djevojka je od zadobivenih ozljeda preminula.

Osim ranjavanja muškarca u glavu, Dickson je prošloga tjedna u jednom trgovačkom centru hicem iz pištolja pogodila jednu ženu u ruku, a u drugoj je trgovini izvela oružanu pljačku.

Povratak na Net.hr