Play ponuda

U Indiji pronašli hrvatskog državljanina u lokvi krvi

shimmer fallback

Indijski portal mid-day.com je objavio vijest da je u blizini indijskog grada Roha, stotinjak kilometara od Mumbaija, pronađen hrvatski državljanin koji je ležao u lokvi krvi.

7.2.2013.
18:01
Play ponuda

Muškarac je hitno prebačen u bolnicu u Mumbaiju, gdje je izvršena operacija. Stanje mu je sad stabilno, a policija pokušava shvatiti što se točno dogodilo: za sada pretpostavljaju da je muškarca udario vlak i otkinuo mu lijevu nogu u koljenu.

Portal prenosi da je policija jedva saznala ime muškarca, a riječ je navodno o 56-godišnjem Marcelu Koprivicu, koji je u Indiju stigao navodno još 1995. godine. Posljednjih pet godina je navodno živio u Goi, ali policiji i novinaru koji je s njim razgovarao nije znao reći kako se našao uz prugu i gdje je krenuo.

Također, kazao je kako mu je putovnica ukradena, te da želi da se o njegovom stanju obavijesti hrvatski konzulat.

Portal piše da nije poznato čime se čovjek bavio u Indiji.

Iz Ministarstva vanjskih i europskih poslova su na upit Danas.hr-a odgovorili da su od ranije upoznati "s vrlo složenim slučajem g. Marcela Koprivića" te da su ostvarili kontakt s bolnicom u kojoj se spomenuti nalazi.

"U stalnom smo kontaktu i s Konzulatom RH u Mumbaiju, koji prati situaciju te nas obavještava o svim poduzetim aktivnostima", poručili su iz Ministarstva dodavši da će objaviti novosti čim ih dobiju.

Play ponuda
Play ponuda