U garaži pronašli pet tijela, među njima tijela troje djece

U gradu Toledu u saveznoj državi Ohio policija je u garaži pronašla mrtva tijela pet osoba, među njima troje djece. Po prvim informacijama, riječ je o ubojstvima i samoubojstvu, koje je motivirano bitkom za skrbništvo nad djecom.

U kamionetu u kojem su iz auspuha virile cijevi policija je pronašla tijela Sandy Ford (54), njezinog sina Andyja (32) te unuka Paige Hayes (10), Logan Hayes (6) i Madalyn Hayes (5). Policiju je pozvao Sandyn suprug Randy koji je rekao da je našao sumnjive poruke po kući od supruge, sina i unuka, ali da ne može ući u garažu.

Svi umrli od trovanja

AP piše da su vatrogasci potom probili vrata garaže koja su bila zagrađena, te su u kamionetu pronašli tijela pet ljudi, te dva psa i jedne mačke. Vjeruje se da su svi umrli od trovanja ugljičnim monoksidom, ali okolnosti cijelog događaja još nisu jasne.

Poručnik Joe Heffernan je novinarima kazao da vjeruju kako je motiv za ubojstva, odnosno samoubojstvo, imala baka Sandy. Ona je prije četiri godine preuzela brigu o unucima, ali njihovi roditelji, Sandyna kćer Mandy i njezin suprug Chris Hayes pokušavali su vratiti skrbništvo.

Povratak na Net.hr