BILI U PAKISTANU / U Velikoj Britaniji ubijena djevojčica (10). Otac, maćeha i stric uhićeni na aerodromu

Image

Ubrzo nakon slijetanja u Islamabad 10. kolovoza, otac djevojčice je kontaktirao hitnu službu u Velikoj Britaniji, koja je odvela policiju Surreyja do obiteljske kuće i Sarinog tijela. Preko Interpola pokrenuta je međunarodna potraga za troje odraslih, a policija u Pakistanu pokušala ih je locirati

14.9.2023.
8:04
VOYO logo

Otac (41), maćeha (29) i stric (28) 10-godišnje Sare Sharif uhićeni su pod sumnjom za ubojstvo 10-godišnjakinje nakon povratka iz Pakistana.

Naime, desetogodišnja Sara Sharif pronađena je mrtva u svom domu 10. kolovoza. Tri odrasle osobe, koje su živjele s njom, pobjegli su iz velike Britanije u Pakistan dan prije nego što je policija pronašla tijelo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Obdukcija je pokazala da je djevojčica pretrpjela višestruke i teške ozljede, javlja SkyNews.

Policija je opisala istragu kao "izuzetno brzu, izazovnu i složenu", a trojac osumnjičen za ubojstvo uhićen je na aerodromu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Otac i maćeha djevojčice prošli su tjedan objavili video u kojem su izjavili da su se u Pakistanu sakrili zbog straha da će ih policija "mučiti" ili "ubiti". Putnički agent u Wokingu ispričao je za BBC da ih je 8. kolovoza kontaktirao Sharif želeći što prije rezervirati jednosmjerne karte za Pakistan, što je bilo dva dana prije nego što je Sara pronađena.

Ubrzo nakon slijetanja u Islamabad 10. kolovoza Sharif je kontaktirao hitnu službu u Velikoj Britaniji, koja je odvela policiju Surreyja do obiteljske kuće i Sarinog tijela. Preko Interpola pokrenuta je međunarodna potraga za troje odraslih, a policija u Pakistanu pokušala ih je locirati.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

POGLEDAJTE VIDEO: Smiljana Srnec bez pratnje policije šeta gradom. Kako to? 'Država nema novaca, treba osigurati pravosudne policajce'

Tekst se nastavlja ispod oglasa
ksw 96
Gledaj uživo 20.7. od 20 sati
VOYO logo