To je šef! Radnici za 20 godina vjernosti poklonio Golfa 5

shimmer fallback

'Dušanka Bošković je prva zaposlena u našoj kompaniji koja je za 20 godina rada dobila automobil, a bit će i prva koja će za 30 godina rada dobiti stan u vrijednosti od oko 30.

12.4.2013.
17:26
Play logo

Možda je rijetkost, ali da postoje šefovi koji cijene rad i zalaganje svojih djelatnika svjedoči slučaj Tomislava Ražnatovića iz Crne Gore koji je svojoj djelatnici na 20. godišnjicu rada poklonio popularni Golf 5.

"Nisam mogla vjerovati i još uvijek ne vjerujem", kazala je za crnogorsko izdanje Blica Cetinjanka Dušanka Bošković, šefica u jednom od trgovačkih objekata kompanije "Ražnatović". Vrijedna i lojalna 43-godišnjakinja posvjedočila je da je zaposlena u jednoj od "rijetkih kompanija koje u Cetinju zaposlenicima na vrijeme uplaćuje zaradu i doprinose".

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Evo sad glancamo automobil i hvalimo se pred susjedima", kazala je u šali Dušanka. Šefa je pohvalila i jer nikada nije podigao glas na nekog od službenika. No nagrade ne staju na automobilu. Ako u istoj tvrtki nastavi raditi sljedećih 10 godina, Đušanka bi trebala dobiti i stan.

Prvi koja je dobila automobil u kompaniji

Play logo

"Dušanka Bošković je prva zaposlena u našoj kompaniji koja je za 20 godina rada dobila automobil. Sljedeće godine imamo dva kandidata za istu nagradu, dok će Dušanka biti prva koja će za 30 godina rada dobiti stan u vrijednosti od oko 30.000 eura", kazao je Ražnatović koji za 10 godina vjernosti radnike nagrađuje vrijednim ručnim satovima.

Nemala su to ulaganja u radnu snagu jer Ražnatović u svom lancu ima tri firme na Cetinju i u Podgorici u kojima zapošljava ukupno 70 radnika.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Večera za 5
Superstar
Život na vagi
Obiteljske tajne
Elon Musk show
default_cta
Ljubav je na selu
Señorita 89
Ubice mog oca
Britain's Got Talent
Tri sestre
default_cta
Play logo